Sivil Yahudiler (!): Filistinliler Öldürülmeli

Sivil Yahudiler (!): Filistinliler Öldürülmeli

Filistin'de siyonist rejimin baskılarına direnen Gazze direnişine karşı psikoljik baskı yapan basın bu haberi okusun...

Ramallah kentinin kuzeyindeki Beit Eil Yahudi Yerleşkesi'nde yaşayan onlarca Yahudi yerleşimcinin dün gece düzenlediği protesto gösterisinde Filistinlilerin katledilmesini ve kovulmasını isteyen pankartlar taşıdıkları bildirildi.

Filistin Enformasyon Merkezi'nin görgü tanıklarından edindiği bilgiye göre, Yahudi yerleşimciler yerleşkenin girişinden Ramallah kentinin girişindeki askeri kontrol noktasına kadar yürüdü.

İşgal ordusunun ve polisinin gösteri yapan Yahudi yerleşimcileri korumak için yoğun güvenlik önlemleri aldığı ve yerleşimcilerin askeri kontrol noktasını kapatarak diğer kentlerden Ramallah'a gelen Filistinlilerin araçlarının geçişine izin vermediği ifade edildi.

Görgü tanıkları, askeri kontrol noktasının diğer yanında Filistin polisine ait bir aracın olduğunu ve Filistinlilere ait araçların Ramallah'a girmek için kontrol noktasına gitmesini engellediğini söyledi.

Geçen hafta Cuma günü El-Celzun Mülteci Kampı sakinlerinden yüzlerce öfkeli genç ile Beit Eil Yahudi Yerleşkesi girişinde mevzilenen işgal güçleri arasında şiddetli çatışmalar yaşanmış ve 30'dan fazla Filistinli gerçek mermilerle yaralanmıştı.