Sırrı Süreyya Önder Hakkında Gündem Sarasan İddia

Sırrı Süreyya Önder Hakkında Gündem Sarasan İddia

Akşam Yazarı Murat Kelkitlioğlu, 2015 yılında FETÖ'cü Ekrem Dumanlı ile HDP'li Sırrı Süreyya Önder arasında bir görüşme yaşandığını belirtti.

"HDP'li Gültan Kışanak Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde, eski Zaman Gazetesi Yayın Yönetmeni, örgütün medya imamı firari FETÖ'cü Ekrem Dumanlı ile görüşmüştü" diyerek Kışanak-Dumanlı görüşmesini hatırlatmasının ardından o tarihlerde gizli bir görüşme daha yapıldığını, Sırri Süreyya Önder ile Dumanlı'nın buluştuğunu yazdı.

İşte Kelkitlioğlu'nun yazısının ilgili bölümü:

ÖNDER GECE TEK BAŞINA GELDİ

Hemen hemen aynı günlerde, bu kez Zaman Gazetesi binasında Ekrem Dumanlı'nın ‘karanlık' bir ziyaretçisi vardı. Gece saatlerinde siyah aracıyla tek başına gelen bir HDP'li, Dumanlı ile yaklaşık 1.5 saat görüştü. Kimsenin bulunmadığı bir saatte yapılması gerekecek kadar gizli olan o görüşmenin ayrıntılarını ve neler konuşulduğunu bilemiyorum. Ancak Dumanlı ile HDP'liler arasındaki bu yoğun ve sıcak temasın nedeninin AK Parti hükümetine karşı ortak güç oluşturmak olduğu belli. O gece Zaman Gazetesi'ne gelen HDP'linin kim olduğunu mu merak ediyorsunuz? Hemen söyleyeyim; Türkiye'nin şehitlerine yas tuttuğu geçtiğimiz pazar günü Ankara'nın ortasında, güle oynaya yapılan HDP 3. Olağan Kongresi'nde teröristbaşı Öcalan'a selam çakan Sırrı Süreyya Önder!