Şevki Yılmaz'ın AK Parti'ye Oy Gerekçesi

Şevki Yılmaz'ın AK Parti'ye Oy Gerekçesi

Milli Görüş hareketinin gelişmesinde büyük emek sahibi olan eski Rize Belediye Başkanı Şevki Yılmaz'ın 29 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'ye oy verilmesi için çalıştığı öğrenildi.

Habervakti.com sitesi Milli Görüş hareketinin fikri mimarlarından ve hareketin gelişmesinde en büyük emek sahiplerinden biri olan Rize eski Belediye Başkanı Şevki Yılmaz'ın 29 Mart Yerel Seçimleri için bireysel bir çalışma başlattığı, bulunduğu sohbet toplantılarında seçmenle birebir temas kurarak, AK Parti'ye oy vermeleri yönünde çalışma başlattığını iddia etmişti.

Şevki Yılmaz, hakkındaki iddialara cevap olarak HaberVakti.com'a bir açıklama gönderdi. İşte Şevki Yılmaz'dan çok tartışılacak açıklamalar...

''Bu iş sayıyla olmuyor! Cunta Yokedilmeli!''

Aziz milletimizin de hatırlayacağı üzere Adnan Menderes o dönemin cuntası tarafından asıldığında Meclis'te ki milletvekili sayımız 433 idi, merhum Turgut Özal döneminde millet iradesi 270 vekille temsil edildi, Erbakan Hocamla ise 158 milletvekili sayısına ulaştık, şimdi ise AK Parti ile Meclis'te 346'yı yakalayabildik..

Şimdi söylemiyorum, 16 yıl önce 1993 yılında Keçiören Stadyumu'nda Refah Partimizin mitinginde; ''TBMM'de 550 Menderes, 550 Erbakan, 550 Özal olsa, bu ülkede cuntayı ve darbeleri ortadan kaldırmadan başarılı olamassınız, başörtüsü vs. özgürlükleri getiremeyiz... ekonomiyi duzeltemeyiz... millete yeterli hizmet edemeyiz... köle ve ezilen olmaktan kurtulamassınız.. parlemontaya guvenmeyin, biz süperman değiliz, Türkiye'de ihtilaller önlenmeden, cunta ve cuntacılar deşifre edilip tasfiye edilmeden parlemento formalitedir....'' demiştim.

''Cunta'nın sırtı ilk kez yere getirilmiştir..''

Cennet mekan büyük sultan Abdulhamid'in Dolmabahçe'de 1908 yılında İttihad ve Terakki çeteleri tarafından, yani o günkü Ergenekon tarafından tahttan indirilip Selanik'te ev hapsine mahkum edilmesinden tam 100 yıl sonra 2008'de başlayan Ergenekon iddianamesiyle içimizdeki ihanet odaklarının sırtı ilk defa yere getirilmiştir.. Ama hala tehlike gecmis degildir.

''Büyük Oyun Var''

Şimdi birileri çıkmış koltuk hırsından; ''Bu iktidar yıkılmalı!'' diyor... ''Ben buna hizmet etmem, edenede destek vermem ve bütün gücümle mani olurum.''

Vatanını ve milletini seven ister Saadet Parti'li, ister MHP'li, ister BBP'li ve hatta CHP'li olsun bu ülkede 60 ihtilalini, 12 Mart 1971 ve 1980 darbesini, 28 Şubat postmodern darbesini yaşadığı ve acılarını çektiği halde bu darbecilerden hesap soran AK PARTİ IKTIDARINA kim olursa olsun hain ve işbirlikçi diyemez, yıkılsın bunlar diyemez.. Ve AK Parti'si dışındaki partilere oy vererek bu (ETÖ) Ergenokon Terör Örgütünün tekrar ayağa kalkmasına, güç bulmasına hizmet edemez..

''Kime Hizmet Ediyorlar??''

Hiç bir vatan evladı, Ergenekon ihanet çetesine karşı kelle koltukta mücadele eden AKPARTİ İKTİDARININ  karşısında yer almaz, alamaz!

Destek verenlere sorulur; Sen bu çetenin hangi kanadını temsil ediyorsun, sen de mi bu derin çetenin ayağısın, sol ayağını gördük, sağ ayağını gördük, aşırı solunu gördük, terör örgütü ayağını gördük, sen yoksa şu dinci ayağındanmısın(??) derler"

VE ONLARA YİNE SORULUR 346'YI BIRAKIP SIFIRDAN BAŞLAMAK KİME YARAR?  SIFIR MILLETVEKILINDEN BASLASAK  BU KADAR MILLETVEKILI SAYISINA KAÇ SENEDE ULAŞILIR???

YİNE SORULUR %47 oyu %80'ne çıkarmak icin CALISMAK MI FERASETLİ VE AKILLI KARARDIR YOKSA  %2 den BAŞLAMAK MI..???

Yine soruyorum!!!

Bu iktidardaki kardeslerimiz gidip Saadet, MHP VEYA DİĞERLERİ yeniden gelse neyi neyle bunlardan daha iyi yapacağız??? Bu cunta varken ve bu Ergenekon Terör Çetesi (ETÖ) çökertilmeden neyi nasıl düzelteceğiz..?? Virajlar, mayınlı yollar temizlenmeden ülkemiz hakiki demokrasiye tam dönmeden, nasıl, neyle düzelteceğiz... Özgürlükleri nasıl ve ne yolla getirecegiz?

Bizi palavralarla kandıranları REFAHYOL iktidarımızda ve MHP-ANAP-DSP iktidarlarında görmedik mi yaşamadık mı? Bunun yolu bölünmeden sabırla  milletin selameti için çalıştığı müddetçe bu iktidara 10 yıl daha vize vermekten geçer... 

Şimdi siz bana soruyorsunuz; "Siz 29 Mart yerel Seçimleri için AK Parti'ye seçmen mi topluyorsunuz diye",

"Evet ben, 28 Şubat'ta evlerinden gece yarısı baskınlarıyla toplanan, fişlenen ve eziyet gören, işinden ve aşından olanların ardında bıraktığı gözyaşlarını topluyorum..
 
Şimdi siz bana soruyorsunuz; "Siz 29 Mart yerel Seçimleri için AK Parti'ye seçmen mi topluyorsunuz diye",

"Evet ben, 80 darbesinde binlerce genci sağcı-solcu diyerek birbirine düşürüp silah sıktıran, onlarcasını idam eden, binlercesini hapislerde işkencelerden geçiren, faili meçhul cinayetlere kurban gidenlerin yerlere dökülen isyanlarını topluyorum""

Şimdi siz bana soruyorsunuz; "Siz 29 Mart yerel Seçimleri için AK Parti'ye seçmen mi topluyorsunuz diye",

"Evet ben, ayışıkları altında sarıkız ineğinin sütünü nasıl çalarım hesapları yapanlara karşı sivil iradeye güç topluyorum...  Ben, bir ülkede zehirlenerek suikaste uğrama ve öldürülme korkusuyla, Türk ordularının komutanı Genel Kurmay Başkanı'nın kendi karargahına sefer tasıyla yemek getirmek zorunda kalmasında ki kuşatılmışlığa isyan topluyorum..."

Şimdi siz bana soruyorsunuz; "Siz 29 Mart yerel Seçimleri için AK Parti'ye seçmen mi topluyorsunuz diye",

"Evet ben, sokak ortasında kafasına sıkılan Hrant'ın kanını, Uğur Mumcu'nun tesbit ettiği fakat yayınlayamadan öldürüldüğü derin ilişkilerle dolu kayıp dosyalarını  topluyorum...TÜRK VE KÜRT KARDEŞLERiMİ  KUCAKLAŞTIRMAK UĞRUNA ŞEHİD OLAN GAFFAR OKAN'I şehid eden ve ettirenlerden hesab soran AKPARTİ iktidarına destek icin oy topluyorum..."

"Ben, bir milletin yetmiş yıldır çalınan umutlarını, sömürülen yeraltı ve yerüstü zenginliklerini, pul edilen parasını, millet ve devlet olma onurumuzu ayaklar altından kaldırarak Davos'ta destan yazanları, İslam Coğrafyası üzerinde Osmanlı'dan kalan mirasımızı tekrar ayağa kaldıranları kardeşim olarak görüyor vicdani, insani ve milli vazifemi yapıyorum..."

''Dün Düşman Olanlarla Bugün Kolkolalar mı?''

28 Şubat'ta o dönemin Başbakan'ına en ağır hakaretler yapanlardan bu gün hesap soruluyorsa, AK Parti hükümetine en çok o hakaretlere maruz kalanların destek vermesi gerektiğine inanıyorum ama görüyorum ki bazıları derin güçlerle omuz omuza vermiş, dün kendilerini yoketmeye çalışanlarla birlik olmuş görüntüsü vermekteler..

Bu acı tabloyu ibretle izliyorum, milletimizde izliyor..
 
Peki bunları AK Parti'li olduğum için mi söylüyorum?
Kesinlikle Hayır! 
HİÇBİR PARTİ İLE NE ORGANİK NE DE İNORGANİK BAĞIM OLMADI...
Ne Ak Parti ne de diğerleri için, aziz milletimizin selameti ve güçlü bir Türkiye için, vicdani, insani ve milli vazifem gereği bunları söylüyorum...
 
Aziz milletimize vesilenizle bir çağrıda bulunmak istiyorum, Sandığa gitmeden önce ''ONE MINUTES'' düşünsünler lütfen..
 
Eğer engellenmez ve müdahale edilmesse, ''One Minutes'' neyi düşüneceklerini önümüzdeki günlerde ÇAY TV'de katılacağım Canlı yayında açıklayacağım... Gerçekleri halkımızla paylaşıp, bizleri birilerinin nasıl oyuna getirdiğini deşifre edeceğim..
 
Not: Edindiğimiz bilgiye göre Şevki Yılmaz kendi ifadesinde de söylediği gibi engellenmez ve müdahale edilmesse ÇAYTV ekranlarında Çarşamba akşamı saat 19:00'da canlı yayına katılıyor.. 
 
Çay tv Uydu Frekansları 
 Frekans : 11743 Vertical
S.Rate : 2222 Fec: 3/4