Şevki Yılmaz'dan Uyarı

Şevki Yılmaz'dan Uyarı

Eğitim sistemimizdeki yanlışları düzeltmek için hayırlı adımlar atmakta olan iktidarımızı hem desteklemek hem de uyarmak hepimizin imani görevidir!

Yıllardır süregelen maddeci, materyalist eğitim sistemi; nefislerimizi, nesillerimizi ve aile ocaklarımızı tarumar etmeye devam ediyor! Maymunları atası yapacak kadar soysuzlaşacak, dinden uzak bir nesil yetiştirme bu çarpık eğitimin ana hedefidir!

Batılılaşma öncesi Osmanlı’daki milli eğitim sisteminde okumayan cahiliye sınıfı eşkıya terörist olurdu. Ama bu çarpık eğitim sistemi, okuyan nesillerimizden bile dağ eşkıyası ve üniversite teröristi çıkarmayı başarıyor!

Bu tehlikeyi bilerek yola çıkan iktidarımız, tüm engellemelere rağmen çarpık eğitim sistemimizi Milli Eğitime dönüştürme çalışmalarına devam ediyor! Okullarımıza Kuran-ı Kerim, Siyer ve Ahlak derslerinin konulması milli bir eğitime dönüleceğinin işaretidir. Ancak bu hayırlı çalışmalara karınca hızıyla devam edilmesinin üzüntüsü içerisindeyiz. Maalesef meclis içi şer muhalefet ve bürokrasi, iktidarın en büyük ayak bağı olmaya devam ediyor!

Bu sebeple hâlâ ders kitapları Milli Eğitime, tarihimize ve medeniyetimize uygun hale dönüştürülememiştir!

Nesillerimiz; okul bahçelerinde bile esrar eroin satıcıları haydutların istilasından hâlâ kurtarılamamıştır!

Ahlaksızlık, soysuzluk, kişiliksiz hababam sınıfı yetiştirmeyi hedefleyen bu büyük asırlık yangını birlikte söndürmeliyiz! Soma’daki yangın üç yüz ocağı söndürürken, bu materyalist maddeci eğitim milyonlarca ocağı söndürmeğe devam ediyor!