SESİ BASTIRSIN DİYE ÇİM BİÇME MAKİNELERİNİ ÇALIŞTIRDILAR

SESİ BASTIRSIN DİYE ÇİM BİÇME MAKİNELERİNİ ÇALIŞTIRDILAR

FETÖ üyelerinin, mitingde konuşan liderlerin sesini bastırmak için Gülen'in kompleksinde ve etraftaki bazı evlerin bahçelerinde yüksek desibelli çim biçme makinelerini çalıştırdıkları görüldü.

ETÖ üyelerinin, mitingde konuşan liderlerin sesini bastırmak için Gülen'in kompleksinde ve etraftaki bazı evlerin bahçelerinde yüksek desibelli çim biçme makinelerini çalıştırdıkları görüldü. Söz konusu makinelerin, mitingin sesini bastıramadığı dikkati çekti.

Cumhurbaşkanlığı himayesinde İstanbul Yenikapı Miting Alanı'nda düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi, FETÖ lideri Gülen'in yaşadığı Pensilvanya'nın Saylorsburg kasabasında canlı yayınlandı.

TÜRKLER, ELLERİNDE BAYRAKLARLA GÜLEN'İN EVİNİN ÖNÜNDE TOPLANDI

 ABD'nin değişik eyaletlerinden gelen Türkler, Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne destek vermek amacıyla Gülen'in Pocono dağı eteğindeki kompleksinin önünde toplandı. Türk vatandaşlar, ellerinde Türk bayrakları ve pankartlarla FETÖ karşıtı sloganlar attı.

SESİ BASTIRSIN DİYE ÇİM BİÇME MAKİNELERİNİ ÇALIŞTIRDILAR

FETÖ üyelerinin, mitingde konuşan liderlerin sesini bastırmak için Gülen'in kompleksinde ve etraftaki bazı evlerin bahçelerinde yüksek desibelli çim biçme makinelerini çalıştırdıkları görüldü. Söz konusu makinelerin, mitingin sesini bastıramadığı dikkati çekti.

FETÖ elemanları ayrıca, mitinge gelen Türkler araçlarını park edemesinler diye bölgedeki tüm park alanlarının önüne şerit çektiği gözlendi.