Sen Katlet Ey Zalim !

Sen Katlet Ey Zalim !

Sen katlet ey zalim biz gömeriz, gıyabi cenaze namazını kılarız, ardından Yasin-i Şerif okuruz. Bütün hayatımız senin zulmünü icra etmeni beklemekle geçer.

Sen Katlet Ey Zalim ! / Tevhidhaber

Sen katlet ey zalim biz gömeriz, gıyabi cenaze namazını kılarız, ardından Yasin-i Şerif okuruz. Bütün hayatımız senin zulmünü icra etmeni beklemekle geçer. Hasretle bekleriz(!) senin katletmeni zulmetmeni işkence yapmanı .Sonra kadın ve çocuklar gibi acziyet içerisinde vah tühle ağlarız. Şehid ve mazlum yaşarken bihaber,duyarsız ve umursuzca bakarız. Sen zulmünü icra ettikten sonra kolayca icra edilen bir gıyabi cenaze namazı ile kendimizi avuturuz. Ne varki zaten öğle namazını kılacaktık hazır toplanmışken gıyabi cenaze namazını da kılıverelim. Hoş Hanefi Fıkhı'na göre 'Gıyabi Cenaze Namazı' diye bir namaz var mıdır yok mudur kimin merakında?

Sen katlet ey zalim sen zulmet biz bindallı desenli çiçekli böcekli dişil tarzlı cübbesi ile öne geçmiş bir imam efendinin ardında saf saf durur saf saf bakınırız...

Neredeyse bütün illerde gıyabi cenaze namazı kılanlar ayda bir kez Mısır ve diğer mazlumları için toplanabilme basiretini gözetmek zaten bize yakışmazdı. Bize yakışan öleni gömmektir (!)

Sen yık yak yarala siyonist, biz iyi tedavi ederiz iyi binalar yaparız ortalığı güzelce temizleriz.

Sen gel işgal et ABD ,İngiliz biz sana mezhebsel, etnik hastalıklarımızla gerekli tüm desteği veririz (!).

Biz Rabia Meydanı'nı 4 parmaklı işarete dönüştürüp sonrada onu üçten sonraki beşten önceki dört yapıp içerisine ulusal anlamlar yükler mazlumlar zindandayken aklımıza dahi gelmezken zalim işini bitirince meydanlara çıkar şehadet kutlaması yaparız. Çok şereflice bu yaptığımız çok ama çok şereflice...

 

TEVHİDHABER