Selvi'den Kılıçdaroğlu'na: MİT'i mi Dinliyorsunuz?

Selvi'den Kılıçdaroğlu'na: MİT'i mi Dinliyorsunuz?

Bir TV kanalında açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, MİT'i suçladığı sırada 'Siz de MİT'i mi dinliyorsunuz' sorusu karşısında ne diyeceğini şaşırdı.

witter'daki tetikçi Fuat Avni'nin, Emre Uslu olduğunu STAR Gazetesi belgeleriyle ortaya koymuş, CHP'yle paralel yapı arasındaki kirli ilişkiyi deşifre etmişti. Star'ın haberlerindeki belgelerde Emre Uslu ile CHP'li Akif Hamzaçebi ve Umut Oran arasındaki DM kayıtları (Twitter direkt mesaj sistemi) ortaya çıkarılmış, söz konusu haberler hem medya camiasında hem de Türkiye siyasetinde büyük yankı uyandırmıştı. 

Dün akşam CNN Türk'te canlı yayına konuk olan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na; paralel yapı ile CHP arasındaki ilişki soruldu. Ancak Kılıçdaroğlu iddialara cevap veremediği gibi mesnetsiz iddialarla MİT'i suçladı.

MİT'in içinde bir ekibin CHP'ye kumpas kurduğunu iddia eden Kılıçdaroğlu, böyle haberlerin devam etmesi halinde bazı isimleri açıklayacaklarını söyleyerek tehditler savurmayı da ihmal etmedi.

KILIÇDAROĞLU'NUN RENGİNİ DEĞİŞTİREN SORU: SİZ DE MİT'İ Mİ DİNLİYORSUNUZ?

Kılıçdaroğlu "aralarında ne konuşmalar yaptıklarını yine biz biliyoruz, kimlerle konuştuklarını da biz biliyoruz" deyince, Abdülkadir Selvi'den CHP liderini şoke eden bir soru geldi: Siz de MİT'i mi dinliyorsunuz?

Bu soru üzerine ilk anda ne diyeceğini bilemeyen Kılıçdaroğlu, "biz dinlemiyoruz, bu ülkenin vatanseverleri var" diyerek soruyu geçiştirdi.

STAR