Şellah, Heniyye'ye Kahire Görüşmeleri Hakkında Bilgi Verdi

Şellah, Heniyye'ye Kahire Görüşmeleri Hakkında Bilgi Verdi

İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ramazan Şellah, dün akşam (7 Mart Cumartesi) İslami Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Birimi Başkan Yardımcısı İsmail Heniyye ile telefon görüşmesi gerçekleştirerek Kahire'deki temasları hakkında bilgi verdi.

islami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ramazan Şellah, dün akşam (7 Mart Cumartesi) İslami Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Birimi Başkan Yardımcısı İsmail Heniyye ile telefon görüşmesi gerçekleştirerek Kahire'deki temasları hakkında bilgi verdi.

Heniyye'nin ofisinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, Şellah'ın Mısırlı yetkililerle gerçekleştirdiği görüşmeler hakkında bilgi verdiği ve bu hafta Rafah Sınır Kapısı'nın iki gün açılmasını sağlayan görüşmeleri olumlu olarak nitelendirdiği belirtildi.

Açıklamada, Şellah'ın İslami Cihad Hareketi heyetinin Kahire'deki görüşmelerinin ileride daha başka olumlu sonuçlarının olmasını beklediği de ifade edildi.

Heniyye'nin de İslami Cihad heyetinin girişimlerini takdir ederek, havanın yumuşatılması gerektiğini söylediği bildirildi.

Ramazan Şellah başkanlığındaki İslami Cihad Hareketi heyeti, Gazze Şeridi'nin sorunlarına çözüm aramak amacıyla Kahire'de Mısırlı yetkililerle gerçekleştirdiği görüşmeleri dün tamamladı.

FİEM