Selçuk Üniversitesi'nde cinayet

Selçuk Üniversitesi'nde cinayet

Selçuk Üniversitesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Celalettin Özdemir, odasında bıçaklı saldırı sonucu öldürülmüş olarak bulundu

Konya’da Selçuk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Çevre Teknolojisi Ana Bilim Dalı öğretim üyesi 42 yaşındaki Doç. Dr. Celalettin Özdemir, üniversitedeki odasında boğazı kesilerek öldürüldü.

Eşinden 6 ay önce boşanan 2 çocuk babası Doç. Dr. Celalettin Özdemir’den 2 gündür haber alamayan yakınları merak edip gidebileceği her tarafı aradı, bulamayınca da görev yaptığı Selçuk Üniversitesi yetkililerine durumu iletti.

Mühendislik Fakültesi’ndeki arkadaşları da kendisini 2 gündür görmediğini söyleyince Alaeddin Keykubat Kampusu Mühendislik Fakültesi binasındaki odasında inceleme yapmak için giden görevliler kapının kilitli olduğunu gördü. Ancak içerden koku geldiğini fark eden görevliler çilingir çağırarak kapıyı açtırdığında Doç. Dr. Celalettin Özdemir’in kanlar içinde cesediyle karşılaşıldı.

Polis ve savcı tarafından yapılan incelemede Doç. Dr. Celalettin Özdemir’in boğazının kesildiği ve vücudunda bıçak darbeleri saptandı. Otopsi için cesedi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürülen Doç. Dr. Celalettin Özdemir’in cinayete kurban gittiği belirlenirken, katilin bulunması için soruşturma başlatıldı.

Doç. Dr. Celalettin Özdemir’in odasında boğazı kesilerek öldürülmesi, Selçuk Üniversitesi’nde öğretim üyeleri ve öğrencileri şoke etti.