Şehidler Gecesi'ne Çağrı

Şehidler Gecesi'ne Çağrı

Fatih Akıncıları her yıl şubat ayında olduğu gibi bu yılda Türkiye ve tüm İslam coğrafyasındaki şehidleri anıyor.

Fatih Akıncılarından bildirildiğine göre 22 Şubat Cumartesi günü saat 20:00 'de başlayacak program Ahmet Cömert Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek. Programa yurt dışından Mısır İhvan Hareketinden, Filistin Hamas Hareketinden, Doğu Türkistan Direnişçilerinden önde gelen isimler katılacak. Programın akışı şu şekilde belirlendi; 
Kur'an-ı Kerim, Fatih Akıncıları adına konuşma, Metin Yüksel belgeseli, oratoryo gösterisi, Grup Direnişten marşlar, Mısır, Filistin, Doğu Türkistan'dan klipler ve konuşmacılar, Kum Sanatı gösterisi, Grup Direnişten marşlar ve kapanış. 
Programdan sonra İstanbul'un merkezi semtlerine İETT otobüsleri sefer yapacak. Ahmet Cömert Spor Salonu E-5 karayolu, Şirinevler, Ataköy sapağı, Sinan Erdem Spor Salonu yanında bulunmaktadır. Fatih Akıncılarından bildirildiğine göre özel araçlarıyla gelenler için otopark sorunu bulunmamakta toplu taşıma araçlarıylada ulaşım rahatça sağlanabilmektedir. Hanımlar için yer ayrılmış olup, Spor Salonunun kapasitesi 5000 kişi civarındadır. Her yıl olduğu gibi bu yılda Şehidler Gecesi programına İstanbul içinden ve dışından yoğun katılım beklenmektedir.