Şefkat Tepe'nin Senaryosunu Gülen Yazıyor

Şefkat Tepe'nin Senaryosunu Gülen Yazıyor

Fethullah Gülen, ortaya çıkan ses kaydında Şefkat Tepe dizisinin senaryosunu dinliyor ve onaylıyor.

Fethullah Gülen, ortaya çıkan ses kaydında Şefkat Tepe dizisinin senaryosunu dinliyor ve onaylıyor.

PEYGAMBERİ KAMYONETE BİNDİREN DİZİ

Fethullah Gülen imzalı Şefkat Tepe dizisi, geçtiğimiz bölümlerinden birinde bizzat Hz. Muhammed’i bir ışık halesi halinde diziye getirince büyük tepki toplamıştı. Sahnede, dizinin karekterleri bir araya gelip salavatlar çekerek Hz.Muhammed'i yanlarına çağırdı. Kısa bir süre sonra bizzat Hz. Muhammed’in bir ışık halesi yanlarına geldi. Daha sonra ise Hz. Muhammed, senaryo gereği kamyonet kasasına binip gitti.

SENARYO GÜLEN'İN ONAYINDAN GEÇİYOR

Tepki toplayan sahnenin yer aldığı dizinin senaryosunu meğer Fethullah Gülen bizzat kendisi onaylıyormuş.

İşte Şefkat Tepe ile ilgili internete düşen ses kaydının dökümü;

- Bu haftaki Şefkat Tepe’yi arz edebilir miyim. O diplomat dediğim adam konuşuyor: Beyler olayların bir görünen yanı, bir de perde arkası vardır. Bizler gibi. Hiçbir zaman bu ülkedeki emellerimizden vazgeçmeyeceğiz. Birileri vesayetlerin bittiği, hiçbir şeyin eskisi gibi olamayacağına avuna dursun tepelerine inecek balyozlar, şekil kılıf değiştirerek aynen kurbağa örneğinde olduğu gibi kafalarına inecek. Sizlerden beklenen durmak yok, yola devam edeceğiz. Çok hassas bir konu, bizi hedefe götürecek önemli bir adım, Tekliflerinizi bekliyoruz. Son olarak sizden bir şey daha isteyeceğiz. Genel af nasıl çıkarılır, genel af nasıl gündeme getirilir...

Fethullah Gülen: - Bir mahsuru yok, bence o da olsun. Sert bulduğunuz yanları varsa onları şey yaparsınız. Allah afiyet versin.