Sedat Peker, Yazıcıoğlu'nun Mezarı Başında MHP'yi Eleştirdi

Sedat Peker, Yazıcıoğlu'nun Mezarı Başında MHP'yi Eleştirdi

Muhsin Yazıcıoğlu'nun mezarı başında MHP üst yönetimini eleştiren Sedat Peker, "Türkeş'in vefatından sonra Türk-İslam davası insanlara layıkıyla anlatılamadı." dedi.

Cezaevinden çıktıktan sonra suskunluğunu MHP'yi eleştirerek bozan Sedat Peker, Muhsin Yazıcıoğlu'nun mezarı başında da çarpıcı açıklamalarda bulundu. Abdullah Çatlı'yı anma etkinliklerine katılanları milliyetçi olmamakla itham eden MHP üst yönetimini eleştiren Peker "Bizim milliyetçiliğimizi, bizim vatanseverliğimizi yüce Allah'tan başka kimse belirleyemez" dedi.

"TÜRKEŞ'İN VEFATINDAN SONRA..."

Şehit ailelerine saygı gösterilmesi gerektiğine vurgu yapan Sedat Peker "Az önce gazi arkadaşlardan biri gelip elimi öpmüş. Ben de sonradan gidip onun elini öptüm. Eğer ki hürmet ve saygı gösterilecek birileri varsa onlar şehir aieleri ve gazilerimizdir. Başbuğ Alparslan Türkeş'in vefatından sonra Türk-İslam davası malesefki MHP üst yönetimi tarafından layıkıyla insanlara anlatılamamıştır" şeklinde konuştu.

"SİYASETE ATILMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"

Siyasete atılacağı yönündeki iddialara da yanıt veren Peker "Benim siyasete atılmak için MHP'ye saldırdığım, ya da tahliye olurken bu sözü vererek tahliye olduğum söylentisi komediden ibarettir. Kendi doğrılarım haricinde hiçbir şey söylemedim. Ne bugün, ne yarın, ne de gelecekte hiçbir suretle siyasete atılmayı düşünmüyorum" ifadelerine yer verdi.

"YAZICIOĞLU'NUN ÖLÜMÜ KAZA DEĞİL"

Yazcıoğlu'nun ölümüyle ilgili de açıklamada bulunan Peker, şu ifadelere yer verdi: "Muhsin Yazıoğlu'nun ölümü bence bir kaza değil. Gerçekten kaza sonucu vefat etse bile hiç bir zaman insanların kafasında soru işaretleri hiç bir zaman bitmez. Benim gibi Muhsin başkanı seven sayan insanların zaten normal bulması mümkün değildir. Zaten elde bulunan doneler de bunun kaza olmadığını gösteriyor. Türkiye içinde böyle bir operasyon yapıldı