Sedat Peker: Siyonistler Paralelleri Kullanıyor

Sedat Peker: Siyonistler Paralelleri Kullanıyor

Peker, Türkiye'nin ulaştığı demokrasi çizgisinden dolayı Siyonistlerin 'paralel' polis ve savcılarla Türkiyeyi yönetmek istediğini söyledi.

Ergenekon davası sanıklarından Sedat Peker önceki gün Paralel Yapının kendisine komplo kurduğunu iddia etmesinin ardından yine gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu. Siyonistlerin paralel yapının polis ve savcılarıyla Türkiye'yi yönetmek istediğini iddia eden Peker, son zamanlarda yaşanan gelişmelere ve toparlanmalara bakıldığında ise Siyonistlerin hayallerinde başarılı olamadığını söyledi.

İsrail'in bölgede güç kaybettiğine de dikkat çeken Peker ,"İsrail Başbakanı Netanyahu'nun en büyük destekçileri olan Amerika'nın devlet başkanı tarafından son günlerde görüşmeye kabul edilemeyişi Siyonizmin bölgedeki politikaların iflasının net göstergesidir" dedi. Siyonizmin Ortadoğu ile ilgili amacının ilk etapta Şii-Sünni savaşı çıkarmak olduğunu söyleyen Peker, Siyonistlerin hedefledikleri düşünceleriyle ilgili bazı küçük çatışmalar çıkarmayı başardıklarını ama bölge devletlerinin akıllı duruşlarıyla Siyonistlerin hayallerini gerçekleştiremediklerini belirtti.

Siyonistlerin Türkiye'nin yönetimini de ele geçirmek istediklerini iddia eden Peker,"Siyonistler Türkiye'nin ulaştığı demokrasi çizgisinden dolayı askeri darbe yaptıramayacakları için demokrasi varmış görüntüsü altında paralel yapının polisleri, savcıları ve hâkimleri tarafından ülkemizi yönetmek istiyordu. Ancak ülkemizde yaşanan gelişmelere ve toparlanmalara bakarsak bu hayallerinde de başarılı olamadılar" şeklinde konuştu. 

TİEME TÜRK