Abdurrahman Dilipak

Abdurrahman Dilipak

SAYLORSBURG SENDROMU!

Gülen’in avukatlarının Gülen adına yaptıkları açıklamayı okudunuz mu? İşte bunlar budur. Bunlar her yalanı söyler, her şeyi yapabilir. Geri zekâlı müritleri de bu yalanlara inanırlar.. Avukatların bu açıklaması bir zihniyetin tescili anlamında önemlidir.

Bu arada; Gülen, yabancı gözlemcilerin darbeyi incelemesini, verilecek kararı kabul edeceklerini söylemiş. Bu megaloman, şizofren meczup kendini allame, dünyayı ahmak mı sanıyor ya hu. 

Bakın bu darbe başarılmış olsaydı bugün Gülen denen bu hain, bu alçak, bu ajan bugün Ankara’da kendi monarşisini kurmuş olacaktı.

ABD de destekleyecekti bu darbeyi. Batı da desteklerdi. Hatta Birleşik Arap Emirliği zaten darbe girişimi başladığı andan itibaren Erdoğan aleyhine, darbeciler lehine yayına başladı..

ABD’li istihbaratçı emekli Yarbay Ralph Peters da herhalde bu çetenin mensubu. Şu açıklamayı yapıyordu ilk saatlerde: “Durum çok net. Bu darbe, Türkiye’nin İslami bir diktatörlük olmaktan kurtulması için son şansıdır. Sakın hata yapmayalım. Bu darbede rol alanlar iyi adamlar” açıklaması yapıyordu..

MSNBC’de “Ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Almanya’dan sığınma talep etti” denildi. Çünkü öyle planlandı. Almanya Erdoğan’a kapısını açacaktı. Tavşana kaç tazıya tut deniliyordu.. Bir kaynağın bildirdiğine göre, Erdoğan’ın uçağına ateş açılmasını ABD engelledi. Bir başka iddia ise F16’ların dost uçaklara ateş açması ayrı bir yetki onayı gerekiyordu, o devreye sokulamadı. Yoksa işi bitireceklerdi. Bir başka iddia hükümete bağlı savaş uçakları Erdoğan’a bağlılıklarını bildirdi ve eskort uçuşu yaptılar.. ABD’nin Türkiye’deki hava harekâtını yakından izlediği biliniyor. Zaten bir de İncirlik muamması var.

Yani her ihtimal düşünülmüş, belki Erdoğan’ı ele geçirmeye çalışanların elinden Erdoğan yanlısı görünen bir grup alıp, deniz yolu ile Yunan adasına kaçırabilirdi. Ya da Erdoğan’ı manen bitirmek için İsrail’in “Erdoğan’ı kurtarıp işgal altındaki topraklara götürüp himayesine alma” mizanseni uygulanabilirdi.. Bunlar her şeyi yapabilir. Her şeyi konuştular, mesela radikaller Erdoğan’ı el ve ayaklarına zincir bağlayıp, sokaklarda Roma döneminde çarmıha götürülen bir İsevi gibi şehirlerin caddelerinde dolaştırılarak taşlatıp, Kaddafi gibi linç ettirmek istiyordu. Şimdi içerideki bir medya tetikçisi bunlardan biriydi mesela.. İsrail ajanı biri, İsrail karşıtı birini İsrail yanlısı gibi gösterebilir. Gülen bu tür kirli oyunların, senaryoların müptezel, aşağılık bir kuklasıdır. Bugün yaşanan bunca olaydan sonra bunu söylemek abartılı bir iddia olmaz. Şimdi içimizdekiPensilvanyalılara, İpek’lere sormak gerek, hâlâ Gülen isimli “minikŞeytan”ın “bir tebessümü”ne bütün varlığınızı feda edebilir misiniz!

Obama yönetimi Ankara’da ne olup bittiğini anlamak istiyorsa, önce CIAarşivine, Rant Corp. arşivlerine baksın. Sonra Fuller ve Gülen’i sorgulasın.

Türk-Amerikan ilişkilerinin bundan sonraki en önemli gündem maddesiGülen ve YPG olacak. DAEŞ’le mücadele olacak. 

Ralph Peters, yorumculuk yaptığı Fox News’ta ne diyordu?: “Eğer darbe başarılı olsaydı, İslamcılar kaybedecek, biz kazanacaktık”. Gülen kazansaydı, İsrail, Vatikan, Evangelistler kazanacaktı, İslam ümmeti ağlayacaktı..

Trump başarısız darbe ile ilgili olarak Obama’yı suçluyor.. Trump aslındababa Bush’un fikri mirasçısı. Gülen de baba Bush’un piyonu..

 Bu anlamda bu süreç son derece önemli. Türkiye’de halkların doğuda batıda, kuzeyde güneyde darbeye karşı nasıl birlik oldu ise, bu kuvay-ı milliye ruhu, bu müdafay-ı hukuk ruhu, ülke bir tehditle karşılaştığında yine aynı birlik ve dayanışmayı gösterecektir.. Bu bütün dünyaya verilen mesajdır.. Bu mesaj dosta, düşmana verilmiştir.. Bu mesaj içeriye ve dışarıya verilmiştir. Bunun iç ve dış siyasi dengelere yansıması olacaktır.. Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak..

Bugün bana Humeyni’nin Tahran’a dönüşünü hatırlatıyor. Bu, İstiklal Harbi’ndeki ruhu ifade ediyor. Bu, TBMM Başkanının meclisin açılışındaki İstiklal marşının ruhu mücerret olarak hayat bulmasıdır..

Mavi Marmara, Gazze’ye giderken hayat bulan anlayış bugün kendini farklı bir şekilde ifade ediyor. Rabia Meydanı’ndan Eyyüb Sultan’a yansıyan o ruh bu ruhtu işte. Bu “Milli“ ruh, camilerden yükselen selalar ve tekbir sesleri ile dünya Müslümanlarına ve mazlum milletlere “biz buradayız” mesajını verdi. Ve o mesaj dünya Müslümanları ve mazlumlarının duaları ile karşılık buldu.

Gülen’in malikânesinin bulunduğu Saylorsburg köyünde iki dini lider var. Biri Gülen, diğeri Arsha Vidya Gurukulam Narende Modi. Bu Hindu Vedik tarafından kurulan dini eğitim merkezi Gülen hareketine benzer bir Hint hareketi. Bu Hindu Vedik de Hint bürokrasisinde etkili biri.. Biliyorsunuzdur Koreli Moon tarikatı da ABD’nin himayesindeydi. Dayananda Saraswati (Arsha Vidya) bugünkü Hint yönetimi üzerinde de ciddi bir etki gücüne sahip.

Gülen bütün İslam ülkelerinde olduğu gibi Hindistan’da da örgütlü idi. İçeride de sadece Müslümanlarla değil, CHP’lilerle de yakın temas içindeydi. Kasım Gülek’ten Ecevit’e, Baykal’dan Kılıçdaroğlu’na, AK Parti, MHP, HDP, SP, BBP’ye kadar herkesle temas içindeydiler..

Biz bu mücadeleden Allah’ın yardımı ile büyüyerek çıktık. Türkiye bugün daha büyük ve daha güçlü, Erdoğan da daha güçlü ve daha büyük, AK Parti de öyle. Söndürmek için üfledikleri ateş alev aldı. Mekerallahu.

Şimdi bu kadar büyük ve kapsamlı bir dava ve gözaltının idari ve hukuki soruşturmasının süratle tamamlanması için MGK, KGM, TSK, MİT, EGM ve ilgili bakanlıkların katılımı ile bir kriz masası oluşturmak ve Yüksek Yargı içinde de Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonu ile yargının adil ve süratli bir şekilde sonuçlandırılması için bir oryantasyon merkezi kurulması gerek. Çünkü bir sanık hakkında birden fazla yargı karmaşasının önlenmesi gerek. Bunun için yeni ve büyük mahkeme salonu, özel bir cezaevi kurulabilir.. Bu anlamda iç ve dış basına, kamuoyuna yönelik açıklamalar ve bazı duruşmaların canlı yayını için bir IP TV-Rd. örgütlenebilir. Kesinlikle bu yayınların Türkçe, Arapça, İngilizce ve Rusça dillerinde yapılması gerek..

Sanırım bugün Emniyet içindeki paralel çete mensupları da silahlarına el konularak tedbiren gözetim altına alınırlar.

Süreç devam ediyor ve bugün yeni bir gün. Biraz daha sabır.. Teşekkürler Türkiye! Selam ve dua ile..

yeniakit

Bu yazı toplam 1009 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar