Savcı Sayan Kılıçdaroğlu'nu Yerden Yere Vurdu

Savcı Sayan Kılıçdaroğlu'nu Yerden Yere Vurdu

CHP Eski MYK Üyesi Savcı Sayan ve Gazeteci Yazar Süleyman Özışık Kanal A ekranlarında yayınlanan A Politik programında gündemi değerlendirdi.

Kanal A ekranlarında, Mehmet Toprak'ın moderatörlüğünü yaptığı 'A Politik' programında, CHP Eski MYK Üyesi Savcı Sayan ve Gazeteci Yazar Süleyman Özışık gündemi değerlendirdi.

İşte programda yer alan konuşmanın öne çıkan kısımları:

CHP Eski MYK Üyesi Savcı Sayan:

"Kılıçdaroğlu bana 4 yıl verin diyor. Kılıçdaroğlu, Sayın Cumhurbaşkanına akılsız dedi. Ben dedim ki Kılıçdaroğlu mu akılsız? Sayın Erdoğan mı akılsız? Yoksa onları seçen mi akılsız? Buna Türk milleti karar verecek. Çelişki şurada, Erdoğan yüzde 52 ile seçildi  sen ona akılsız diyorsun. Ve seçmene sizin seçici özelliğiniz yok akılsız bir adamı seçtiniz diyorsun. Sonra da o yüzde 52'lik kitleye yalvarıyor bana 4 sene ver diyorsun. Yoksa sen mi akılsız gruptasın? Sana 4 sene değil 4 gün vermezler çünkü tanıyorlar.

"Sen 2 milyon insanı yurdundan edip 200 bin kişinin ölümüne neden olan Esad'ı destekliyorsun. Ve onlara sahip çıkan Erdoğan'ı  eleştiriyorsun. Sen ve milletvekillerin Esed'e kurtuluş savaşı mücadelesi veriyor diyorsunuz."

"CHP'nin zararını hiç bir sigorta şirketi karşılayamaz"

"2010 yılında bu yana Kılıçdaroğlu'nun CHP'ye vermiş olduğu zararı hiç bir sigorta şirketi karşılayamaz. Sayın Kılıçdaroğlu SGK'yı yönetemedi ama CHP'yi yönetmeye aday oldu."

"Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın 5 depremle yıkılma ihtimali Kılıçdaroğlu'nun iktidar olmasından daha yüksek bir ihtimaldir."

"Bu ülkenin gerçek sahipleri siz değilsiniz"

Bu ülkenin gerçek sahipleri Nene Hatunlar, Çanakkale'de savaşan annelerdir. Şimdi ülkenin gerçek sahipleri ortaya çıktı. Siz yıllarca bizi sömürdünüz, aynı uçağa bindirmediniz. Siz yağ üretmeyerek başbakanı düşürüyordunuz. Traktör için millet bakanları devreye sokuyordu, ama şidmi sen üretmeyince Kayseri diyor ki ben ürettim. Konya diyor ki ben ürettim. Bütün bunlar Koç'ları tosunları rahatsız etmiştir. Onlar bizimle eşit yaşamaya alışamadılar.

Yavuz Bingöl Fransa'da ölmek zorunda kalmayacak

"Yavuz Bingöl merak etmesin ona yapılan linç girişimine bu halk müsaade etmeyecek. çünkü bu ülke eski ülke değil. Yavuz Bingöl Ahmet Kaya gibi Fransa'da ölme zorunda kalmayacak. Nazım Hikmet gibi sürgüne gönderilmeyecek. Serdar Ortaç bile çatal bıçak fırlattı sonra pişman olup yüzlerce kez özür diledi. Yarın Yavuz Bingöl'ü linç etmek isteyenler hatalarını anlayacaklar."

Gazeteci Yazar Süleyman Özışık'ın konuşmasında öne çıkan kısımlar ise şöyle:

"Hadi diyelim ki Cumhurbaşkanı akılsız. Peki merdivene tersten binene ne derler? Seçim günü oy kullanacağı sandığı bulamayana ne derler? Kağıthane'yi Kağıttepe olarak tanımlayana ne derler. Mersin'i Güneydoğu'nun incisi yapana ne derler? Lefter'i kaleci yapan adama ne derler?"

"Erdoğan'a akılsız derlerse sana ne derler? Bir de bunu oturup konuşmak lazım. Kılıçdaroğlu kendi ayıbına ve kusurlarına bakmadan sürekli hakaret ediyor."

 

kanala