Sarıgül'den Yeni Açıklama: Durduramazsınız Beni

Sarıgül'den Yeni Açıklama: Durduramazsınız Beni

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, TMSF'nin malvarlığına el koymasıyla ilgili "Ben vazgeçmeyeceğim. Durduramayacaksınız beni" dedi.

Şişli Belediye Başkanı, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül'ün tüm mal varlığına Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından tedbir kondu. Tedbir gerekçesi olarak ise Sarıgül'ün 1998 yılında Korkmaz Yiğit'e ait olup daha sonra TMSF tarafından el konulan Bank Ekspres'e olan borcu gösterildi.

"DURDURAMAYACAKSINIZ BENİ"

CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, partisinin Büyük İstanbul Buluşması'nda malvarlığına el konulmasıyla ilgili "Dün akşam 16:30'dan sonra başka bir Sarıgül var. Zannettiler ki Sarıgül'ü durdurabilirim. Zannetiler ki Sarıgül'ü vazgeçirebilirim. Ben vazgeçmeyeceğim. Durduramayacaksınız beni" şeklinde konuştu.

İşte Sarıgül'ün açıklamalarından satırbaşları;

"Bütün yurttaşlarımızın Sinan Erdem'den duymasını istiyorum. Barış için, kardeşlik için yola çıkıyoruz. Bize oy veren herkesin haklarını koruyacağız. Bugün burada resimlerinizi bol bol çekin. Bugün burada yeni dostluklar kurun.

Bugün burada sosyal demokrasi yeniden şahlanacak. CHP adayı olmak onurların en büyüğüdür. CHP adayı olmak hizmet adamı olmaktır. CHP adayı olmak arınmaktır, sakınmaktır. CHP adayı olmak Atatürk'ün adayı olmaktır. Hepimiz Mustafa Kemal'in askerleriyiz. 30 Mart akşamı cennet İstanbul'umuza hizmeti hep beraber yapacağız.

"BENİM BELEDİYE BAŞKANLARIM SABAH 06.00'DA KALKACAK"

Buradan bütün belediye başkanlarım ile birlikte şu sözü veriyorum. Belediye başkanı olduğumuzda geldiğimiz yeri unutmayacağız. Nankör olmayacağız, ben değil biz diyeceğiz. Benim belediye başkanlarım sabah 06:00 kalkacak gece 23:00’e kadar koşacak. Benim belediye başkanın koltuğunu değil cennet vatanı koruyacak. Bireylerin değil toplumun belediye başkanı olacak. Yandaşlarının değil hak edenin işini yapacak.

"BAŞI AÇIK OLAN DA KAPALI OLAN DA BİZİM"

Benim belediye başkanım sorun değil çözüm üretecek. Sürekli yurttaşlarımızla birlikte olacak. Asla ve asla ötekimiz olmayacak. Başı açık olan da bizim başı kapalı olan da. Bize gelen yurttaşımıza nereden geldin, nerede oturuyorsun diye sormayacağız. Hangi partiye oy verdin demeyeceğiz. Tek soracağımız “Allah’ımın bana verdiği güçle sana nasıl yardımcı olabilirim?

"İstanbul ANKARA'DAN YÖNETİLMEYECEK"

İstanbul artık Ankara'dan yönetilmeyecek. İstanbul, İstanbul'dan yönetilecek. Sevgili kardeşlerim artık 6 okun yayı gerilmiştir. Yapmamız gereken Cumhuriyet Halk Partisi'nin bayrağını en yükseğe çekmektir.