Sarıgül ve Kotil Kaybetti Oğulları Kazandı

Sarıgül ve Kotil Kaybetti Oğulları Kazandı

İstanbul adayı Mustafa Sarıgül ve Beyoğlu adayı Aylin Kotil CHP'den girdikleri seçimi kaybettiler. Çocukları Emir Sarıgül, Şişli Meclis üyesi oldu.

Seçimde ilginç bir olay Sarıgül ailesinde yaşandı. Mustafa Sarıgül, büyükşehirden başkan adaylığını koyarken eski eşi Aylin Kotil ise Beyoğlu Belediye Başakanlığı için yarıştı.

Sarıgül'ün büyük oğlu Emir Sarıgül ise Şişli CHP Belediye Meclis üyesi adayı oldu. 3 adaydan sadece Emir Sarıgül seçilmeyi başardı. Annesinin ve babasının seçim çalışmalarına destek veren Ömer Sarıgül'ün seçimlerde sadece abisi kazanmış oldu.

TOPBAŞ SARIGÜL'Ü GERİDE BIRAKTI

İstanbul'da seçimi Mustafa Sarıgül'ün rakibi AK Parti adayı Kadir Topbaş kazandı. CHP adayı Mustafa Sarıgül'e üstünlük sağlayan Topbaş gece yarısından sonra yaptığı konuşmada "AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kadir Topbaş, "Bir demokrasi yarışını daha geride bıraktık. Kazanan demokrasi, kazanan İstanbul, kazanan Türkiye... Hayırlı olsun" dedi.

AYLİN KOTİL BEYOĞLU'NDA KAYBETTİ

Kotil'in aday olduğu Beyoğlu'nda AK Parti'nin adayı Ahmet Misbah Demircan oyların yüzde 49.61'ini alarak Kotil'i geride bıraktı. Aylin Kotil ise yüzde 33.22 ile kaybetti.

AİLEDEN TEK KAZANAN EMİR SARIGÜL

Babası Mustafa Sarıgül İstanbul'u annesi Aylin Kotil Beyoğlu'nu kaybeden Emir Sarıgül ailelerinden 3 kişinin girdiği seçimlerde kazanan tek isim oldu. Şişli CHP Belediye Mecis üyesi adayı olan Emir Sarıgül Meclis'e seçilmeye başladı.