Abdurrahman Dilipak

Abdurrahman Dilipak

Sabatay Sevi’den Fetullah Gülen’e

Dün kaldığımız yerden devam edelim..

Sabatayistleri biliyorsunuzdur.. Pakradunları da.. Sabataylar İzmir’den yola çıkmışlardı ve gizli, takiyyeci, eğitimci bir yol izliyorlardı.. Sabatay Sevi’nin Meshiyyet konusunda izlediği yolla Gülen hareketi arasında ilginç bir benzerlik var.. Ergenekon davasının sanıklarından Tuncay Güney (o şimdi haham) bir zamanlar 1989-91 yılları arasında Gülen’in özel kalem müdürlüğünü yapmış..

Aslında Mustafa Kemal’in eğitim konusunda ve gizlilik konusunda izlediği yol da hemen hemen aynı. İttihat Terakki ya da Masonik diğer hareketler de, Tapınakçılar ve diğer gizli örgütler de hep birbirlerine benzerler..

Ben şimdi CIA ya da MOSSAD’ın ya da IM5’in kadrolu Mehdisini bekliyorum.. Arap asıllı bir Türk. İcabında hafız, tilaveti güzel.. Çevresine nur saçan, gül kokan bir Mehdi!.. Neden olmasın, hizmette sınır yok. Siz nasıl istiyorsanız öyle..

Adnan Oktar bu işin neresinde derseniz bilmiyorum. Eğer o Mehdi olacaksa, Mason bir Mehdimiz olacak demektir.. “Mehdi’nin doğum tarihi, fiziksel özellikleri, çıkış yeri vb. tüm özelliklerinin kendisine bire bir uyduğu şeklinde” açıklamalar yaptığını biliyoruz. Hatta onun Mehdiyetinin işaretini Hahamlar Tevrat’ta bile bulmuşlar!

İskender Evrenesoğlu derseniz, o mahşerin imamı zaten.. Resul.. MİHR (Mehdi, İmam, Halife, Resul) vakfı ile desteklenen, kendisinin Mehdi-Resul olduğunu anlatan bir zat!

Basralı Ahmed El Hasan 1999 yılında „Ansar‘ul Mehdi“ ismiyle örgütlenerek, kendisinin Mehdi’nin öncüsü ve hazırlayıcısı olduğunu iddia ediyormuş. Daha bir düzine Mehdi ve Mesih var benim bildiğim. Hasan Mezarcı da Mesihlik iddiasında biliyorsunuz.. 

Sudanlı bir “Mehdi” vardı; asıl adı Muhammed Ahmed İbnü‘s Seyyid Abdullah (1845-1885), Kızıldeniz‘den Orta Afrika‘ya kadar uzanan büyük bir İslam devletinin ve bir yüzyıl boyunca Sudan‘da etkisini koruyan Mehdilik hareketinin kurucusu. 1881’de Mehdiliğini ilan ederek Mısır ve İngiliz sömürge yönetimine karşı ayaklandı. Günümüzde hâlâ takipçileri bulunmaktadır. Yardımcısı Osman Dinga (1840-1926), Mehdi’nin 1881’de Sudan’da Mısır ve İngiliz sömürge yönetimine karşı başlattığı ayaklanmanın önderlerinden. Babası Kürtasıllı bir tüccar, annesi ise Doğu Afrika’da göçebe olarak yaşayan Hadendova kabilesinden. Mehdi ayaklanması öncesi, İskenderiye’de köle ticaretiyle uğraşıyordu. 1877’de köle ticareti yasaklandı. Köle ticaretine devam eden Osman Dinga, hapis hayatından sonra bir tarikata girdi ve ardından Mehdi hareketine katıldı.

Birinin Mehdilik iddiasında bulunmadığı kaç ilimiz var bilmiyorum.. Ya da bir Mehdilik hareketinin peşine takılan insanların olmadığı kaç ilçe.. Cemaat bu işe el attıktan sonra, zaten cemaat olarak hep birlikte Mehdiyyet misyonunu temsil etmiyorlar mı? 

Aslında Suriye krizi ve Türkiye’de yaşananlar, Filistin, Kudüs davası, Gazze, Mısır ve Irak’ta yaşananlar, Selefilik, Sufilik, Şiilik, Mehdiyet ve Mesihiyyet konusunun enine boyuna tartışılması, konuşulması açısından çok önemli bir fırsat oldu.. Bu süreçte batının nerede, kimin yanında durduğunu gördük. İslam dünyasında kim kimdir, bütün çıplaklığı ile ortaya çıktı. Dost-düşman belli oldu!

Cemaat görüntüsü altında kimlerin ne dolaplar çevirdiğini gördük.. ABD, İsrail ve Vatikan üçlüsünün Şeytan üçgeninde nelerin tezgahlandığı ortaya çıktı..

Sabatay Sevi hareketi Fetullah Gülen hareketini anlamak için bir anahtar olabilir mi?

Şimdi seçim sonrasını bekleyeceğiz. Gülen Örgütünün karanlık ilişkileri, derin çete deşifre edilecek.. Balyoz ve Ergenekon gerçeğinin ortaya çıkması için de bu açılacak yeni dava yol gösterici olacak..

Dershane görüntüsü altında dinleme merkezleri oluşturanlar, sahte kimlik ve pasaport üretenler, yurtdışındaki okulları CIA ve MOSSAD’ın Truva atı haline getirenler, buradan devşirdikleri çocukları kendi emelleri için biyonik robotlara dönüştürenler, karanlık para ilişkileri ve para hareketleri, mübaşirinden gardiyanına, polisinden avukatına, hakimine, savcısına kadar olimpik helezonlar ve ayrık otu gibi örgütlenen bir paralel devlet yapılanması.. Devletin mahrem bilgilerine sızanlar, fişlemeler, dinlemeler, çalınan sınav soruları vesaire vesaire.. Elde edilen gizli bilgilerin yurtdışına çıkarılması ve başka ülkelerin istihbarat örgütleri ile paylaşılması.. Gizli bilgilerin ve paraların taşınmasında kuryelik yapan polis şefleri..

Bu konularda örgüt içinden tanıklar var.. Dinleme kayıtları, ele geçen belgeler, bilgiler.. 

Paralel devlet yapılanması ve onun uluslararası bağlantıları deşifre edildiğinde birtakım devletler ve örgütlerin de bu iddianamede yer alması kaçınılmaz.. Dahası paralel devlet deşifre edildiğinde derin devlet içindeki dost unsurlar da deşifre edilecek demektir.. Mediada, Mafia’daki, sermaye, siyaset, bürokrasi ve STK içindeki işbirlikçileri, bunlara yardım ve yataklık edenler de ortaya çıkacak..

Fazla zaman kalmadı. Sabır..

Derin devleti gördük, paralel devleti de.. Daha sıra Mason Localarına, Tapınakçılara gelmedi.. Bunlar onların yerli işbirlikçileri idi.. Yerli baronların hesabı görüldükten sonra yabancı baronlar ya geldikleri yere giderler ya da onlar inatlarını sürdürecek olurlarsa, onlarla da kozlar paylaşılır..

Sonunda nereye mi varır bu iş. Adaletten, barıştan, özgürlükten yana yeni bir dünya düzeni kurulur ve tüm halklar gibi Türkiye de hakettiği yeri alır.. Selâm ve dua ile.. 

yeniakit

Bu yazı toplam 1086 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar