Saadet'in İmamoğlu Sevgisi Bitmiyor

Saadet'in İmamoğlu Sevgisi Bitmiyor

SP'li Ali Aktaş Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında da "Seçim bitince “iyilik güzellik” bitmeyecek" demişti

31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Ali Aktaş, YSK'nın İstanbul seçimlerini yenileme kararının ardından yeniden aday gösterilen Ekrem İmamoğlu'nun seçim kampanyasına 100 TL bağışta bulundu.

Sözcü'den İsmail Akın'ın haberine göre; Saadet Partisi’nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak 31 Mart yerel seçimlerine giren Ali Aktaş, CHP'nin yeniden aday gösterilen Ekrem İmamoğlu için başlattığı para yardım kampanyasına bağışta bulundu. Ali Aktaş, 100 TL’lik bağışta bulunduğunu gösteren görseli Twitter’da paylaştı.

“Bir Saadet Partili olarak Ekrem İmamoğlu'nun Seçim Kampanyası için bağışta bulundum. Saadet genel merkez binamız için bağışta bulunan her görüşten yurttaş siyasetçilere “Ötekileştirme, şeytanlaştırma, aynı suyu-havayı-toprağı paylaştığını unutma. Bu hepimize ders olmalı. Bizim genel merkez binamız için bağışta bulunan CHP’lilere de teşekkürler. Yıkılma sakın Ekrem İmamoğlu”

Saadet Partili Ali Aktaş Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası da attığı mesajında "Seçim bitince “iyilik güzellik” bitmeyecek. Saadet Partililer olarak sağcısı solcusu, dindarı ateisti herkesle konuşmaya devam edeceğiz. Empatinin tadını aldık bir kere peşinizi bırakmayız artık, çayı şekeri eksik etmeyin sakın, bizden kurtulamayacaksınız" sözleri çok konuşulmuştu.