Rüzgar Gülü Hüseyin Aygün

Rüzgar Gülü Hüseyin Aygün

CHP eski milletvekili Hüieyin Aygün, ikiyüzlülük gösterisi yapmayı sürdürüyor. Bir gün PKK yandaşıolan Aygün, bir diğer gün Atatürkçü kimliğine bürünüyor.

İslam dinine karşı beslediği düşmanlık ile bilinen ve geçmişte Peygamber Efendimiz Hz Muhammed'e (S.A.V)) yönelik hakaret dolu ifadeler kullanan CHP eski milletvekili Hüieyin Aygün, ikiyüzlülük gösterisi yapmayı sürdürüyor. Bir gün Atatürkçü olan Aygün, bir diğer gün PKK destekçisi kimliğine bürünüyor. Sosyla medya hesabından yayınladığı mesajında "Atatürk'e alçakça küfreden dergi şeyinin danışmanı Ekmeleddin İhsanoğlu'imiş. Bu zatı Cumhurbaşkanı önerenler acaba zerrece utanmış mıdır?" ifadelerini kullanan Hüseyin Aygün, 'Atatürkçüyüm' ayaklarına yattı.

ÖNCE PKK'LI ŞİMDİ ATATÜRKÇÜ

Bugün Mustafa Kemal savunuculuğu yapan Hüseyin Aygün, bilindiği gibi geçmiş yıllarda terörist taziyelerinde boy gösteriyordu. Aygün, son olarak Paris'te öldürülen 3 PKK'lı kadın teröristten biri olan Sakine Cansız'ın taziyesine gitmiş teröistlerin öldürülmesinden duyduğu üzüntüyü ifade etmişti. Aygün PKK tarafından kaçırılarak serbest bırakıldıktan sonra da teröristlerden 'iyi çocuklar' diye söz etmişti.

İŞTE AYGÜN'ÜN TAZİYE FOTOĞRAFI