"RÜZGAR GÜLÜ GİBİ YÖN DEĞİŞTİRENLER..."

"RÜZGAR GÜLÜ GİBİ YÖN DEĞİŞTİRENLER..."

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti il gençlik kolları kongresinde konuştuı

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları: 

Tam bir kırılma noktasındayız zira Türkiye, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile artık bir dönüm noktasına gelmiştir ve bu dönem noktası Türkiye'nin ileri atılım noktası olacaktır.

Tabii bu aralar malum Türkiye'de terörle  mücadelemizi, başarılı bir şekilde sürdürüyoruz. Gabar'da, Cudi'de, Tendürek'te,  Kandil'de, Bestler Deresi'nde mücadelemizi kararlı bir şekilde sürdürüyoruz. Şu  anda Afrin'de etkisiz hale getirilen teröristlerin sayısı 4 bin 500'e doğru  ilerliyor. Öbür tarafta Kuzey Irak'ta 300'ü aşkın terörist etkisiz hale  getirildi. İçeride Cudi'de Gabar'da aynı şekilde teröristler etkisiz hale  getiriliyor

Gençlere lise son sınıftan üniversiteye kadar tüm arkadaşlarınızla kucaklaşacak ve heyecanınızı 24 Haziran'a kadar sürdürmenizi istiyorum, rehavet yok.

Üstünlük Türk, Kürt, Laz, Çerkes olmakta değil, takvadadır, ve ikincisi tek bayrak, bayrağımızı görüyorsunuz değil mi? rengi şehidimizin kanından hilal bağımsızlığımıın ifadesi, yıldız şehitlerimizin simgesi, ve bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Evet 780 bin km kareyle biz tek vatana sahibiz. Biz 780 bin km2'ye nerden geldik, biliyorsunuz değil mi? 15 milyon km2'den buralara geldik, şimdi bu PKK şimdi bu FETÖ bölmek istediler, Bölemeyeceksiniz, böldürmedik, böldürmeyeceğiz.. İşte ne yaptık Cudi'de F-16 olduk, Gabar'da F-16 olduk, yeri geldi SİHA olduk ve bunlarla tepelerine tepelerine indik, ve sevgili gençler, buradaki kararlılığımızı koruyacağız, çünkü biz bu ülkede şunu bilin 81 milyona aşığız. Bizde ayrım yok, biz bu milletin dertlisiyiz, inşallah gelecek daha iyi olacak, dört tek devlet, Türkiye'den başka devletimiz yok başka devlet arayanlar gitsinler, isterlerse biletlerini de alırız. Bir olacağız, İri olacağız, Diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız, bizi yıkabilirler mi 24 Haziran'da sandıklarını coşturacağız. Beraber çalışıp ve neticesini de alacağız inşallah, ve hepinizi rabbime emanet ediyorum, selamlarınızı da Özbekistan'a götürüyorum.."

Erdoğan, İstanbul'da İl Gençlik Kolları Kongresi'nde konuşmasına şöyle devam etti:
 
Genç kardeşlerimizi selamlıyorum, işçi emekçi kardeşlerimize, ülkemizin bayrağını dalgalandıran tüm gençlerimize selamlarımı yolluyorum. Afrin'de, Cudi'de Gabar'da bizi teröristlerden koruyan mehmetçiğimizi, jandarmamızı, korucularımızı selamlıyorum.Fırat Kalkanı'nda ve Zeytin Dalı Harekat'ında şehit olan askerlerimizi Allah'tan rahmet diliyorum. Bu ülke asırlardır ölümü öldüren askerler sayesinde ayaktadır, Rabbim şehitlerimizin mekanlarını cennet eylesin. 
 
RÜZGAR GÜLÜ GİBİ YÖN DEĞİŞTİRENLER...
 
Siyaset özünde millete hizmet yarışıdır. Siyasetçinin de görevi oyunu aldığı seçmene en güzel en kaliteli şekilde hizmet etmektir. Siyaset ilkelerle, belli değerlerlerle yapılan, yapılması gereken iştir. Ahlakı olmayan siyasetin ne millete ne ülkeye faydası olur. Rüzgar gülü gibi yöne değiştiren bir siyasi anlayış popülizm bataklığında debelenmeye mahkumdur. Türk siyasi hayatı bu açıdan ibret verici hadiselerle doludur.