Rockefeller Ailesinin Yer Altı Şehri!

Rockefeller Ailesinin Yer Altı Şehri!

Rockefeller Ailesinin Yer Altı Şehri

 
Önceki gün 101 yaşında hayata ölen  global dünyanın baronlarından, sömürü düzeninin en ünlü mimarlarından David Rockefeller ve Rockefeller ailesi kim?
 
Milli Görüş lideri, Refahyol Hükümeti’nin Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan, Milli Gazete’nin de okurlarına hediye verdiği “Gizli Dünya Devleti” isimli eserde bakın bu aileyi nasıl deşifre ediyor:
 
* Rockefeller ailesinin zenginliği her türlü tahmin ve ölçünün üstünde efsanevi, astronomik, kısacası korkunç bir zenginliktir. Zenginliklerini tesbit etmek, bilmek mümkün değildir. Çünkü bunlar ABD’deki vergi kanunlarını öyle tanzim ettirmişlerdir ki, gerçekte kendileri ciddi bir vergi ödemezler. Çünkü servetlerini vergiden muaf “vakıflar”a ve “emanetçi kuruluşlar” = treuhand şirketlerine dağıtmışlardır.
 
* Sahip oldukları tröstlerin, vakıf ve emanetçi kuruluşların adedi 10 binleri aşmaktadır. Ayrıca bilhassa dünyanın en büyük banka ve şirketlerini kontrol etmektedirler. Dünyanın her yerinde sayılamayacak kadar çok gayrimenkullere sahip bulunmaktadırlar. Rockefeller, 100 yıldan beri petrol işletmektedirler ve 75 yıldan beri de bankacılık yapmaktadırlar.
 
* Nelson Rockefeller cumhurbaşkanı olacağı zaman kamuoyu Rockefellerler’in efsanevi zenginlikleri hakkında büyük şüphelere ve kuşkulara sahip olduğu için Amerikan Temsilciler Meclisi Hukuk Komisyonu, Nelson Rockefeller’in şahsi servetini tesbit için araştırma yaptı. Bu araştırmaya Rockefeller ailesinin zahiren hukuk danışmanı olarak görev yapan J.RICHARDSON DILWORTH çıktı.
 
* New York’ta muazzam bir bina olan “ROCKEFELLER PLAZA”nın 3 katını işgal eden “Rockefeller ve Partneller” adlı büro vardır. 3 büyük kata yerleşmiş olan bu büro, gerçekte Rockefeller ailesinin şahıslarına ait tahvilat hareketlerini takip etmek için kurulmuş bir teşkilattır.
 
* Bu teşkilatta 154 uzman çalışmakta ve 15 üstün mali müşavir görev yapmaktadır. Bu mali müşavirler ayrıca 100 şirketin bağlı olduğu 70 milyar dolar sermayeye sahip iki veya üç şirkette de idare meclis üyesi olarak görev yapmaktadırlar.
 
* Temsilciler meclisi önündeki ifadeleri ile işte bu muazzam binanın ve teşkilatın başkanlığını yapan DILWORTH bir yandan Rockefeller’in muazzam servetini verdiği karışık şemalarla anlaşılmaz bir hale sokmuş, diğer yandan da Rockefeller’in bütün dünyayı ve dünya ekonomisini kontrol ettiğini örtbas edebilmek için dünyayı kontrol etmediklerini, sadece bir ailenin servetinin daha fazla kâr elde edebilmesi için en iyi şekilde yönetmeye çalıştıklarını ifade etmiştir. 
 
* Aynı komisyonda ifade veren Nelson Rockefeller de bunu teyiden, “Eğer muazzam ekonomik bir gücün varlığına inanıyorsanız o mevcut değildir. Yatırımlara sahibiz ama kontrole değil” diyerek, gerçekleri örtbas etmeye çalışmıştır. 
 
* Rockefeller ailesinin sahip olduğu servet hakkında 29 Eylül 1916 “NEW YORK TlMES”ın ilk sayfasında ailenin o günkü reisi Peder Şah JOHN D. ROCKEFELLER’in petrol ortaklıklarının 500 milyon dolar ettiği Rockefeller’in Amerika Birleşik Devletleri’nin ilk dolar milyarderi olduğu haberi verilmişti. 
 
* Sadece bu meblağ yılda % 5 gibi Rockefeller için en mütevazı bir oranda gelir getirmiş olsa dahi 1975’te 25 milyar dolar yapar…
 
ROCKEFELLER AİLESİNİN YERALTI ŞEHRİ
Rockefeller ailesini deşifre eden Erbakan Hoca’dan, aileye ait bir yeraltı şehrinin olduğunu da öğreniyoruz. Şöyle ki;
 
* Rockefeller ailesinin ve bugün bu ailenin reisi olan John D. III ROCKEFELLER’inGDD’yi (Gizli Dünya Devleti) yönetmek üzere ikamet ettiği New York’taki POCOTICO Hilst’teki yarımada, takriben 3000 hektar büyüklüğünde olup GDD’nin idare merkezi Rockefeller ailesinin efsanevi zenginliği hakkında bir fikir edinmeye yeter. Bu yarımadaya giriş-çıkış yasaktır. Son derece kontrollüdür. Bu yarımadayı 1930’da Peder John D.Rockefeller inşa etmiştir. 
 
* O gün bu arazinin değeri 50 milyon dolardı. Basın bu gizli yarımadaya ancak 1959 yılında Nelson’un oğlu Stewen’in düğününde ilk kez girebilmek imkânını elde etmiştir. 
 
* Buraya girildiği zaman görüldü ki, bu arazinin içerisinde 112 km uzunluğunda özel yol vardır. Arazinin altında ayrıca bir yeraltı şehri bulunmaktadır. Burada Rockefeller ailesinin bütün gizli evrakları muhafaza edilmektedir. 
 
* Arazinin üzerinde 75 tane saray tipi bina mevcuttur. Bu 75 binada 100 aile yaşamaktadır. Bu saray tipi binaların ve bahçelerin bakımı için 500 tam mesaili personel; hizmetçi, bekçi, bahçıvan ve şoför çalışmaktadır.
 
* Rockefeller, Gizli Dünya Devleti (GDD) içinde dünyanın her yanına yayılan teşkilatlar desteği ve vasıtasıyla bütün dünyayı yönetiyor. 
 
* Bu Trilateral=üç ayaklı teşkilatın: 1. Bir ayağı ABD, Rockefeller’in direkt yönetiminde, 2. Diğer bir ayağı Avrupa’da yine Rockefeller’in kontrolü ve Trilateral’e mensup Yeminlilerin kontrolünde, 3. Diğer bir ayağı ise Japonya’da yine Rockefeller’in ve Trilateral’e mensup Yeminlilerin kontrolünde, Pasifik’teki Yeminlilerin kontrolü altındadır.
 
ROCKEFELLER NASIL ZENGİN OLDU?
* Rockefeller ailesi dünyanın en zengin ailesi olarak biliniyor. 
* New York’un sayılı milyarderlerinden biriydi, David Rockefeller. 
* Amerikan İç Savaşı’nda savaş gelirleriyle büyük mal varlığı elde etti. 
* Rusya’daki Bolşevik Devrim’i finanse etmişti.
* Standard Oil Company şirketinin kurucusu. Chase Bank’ın eski başkanı.
* David Rockefeller, Rockefeller şirketler grubunun kurucusu John D. Rockefeller’in büyük oğlu olup, bankanın uzantısı olan JP Morgan Chase’in ortaklarındandı. 
* Rockefeller şirketler grubunun üyesi olan Abby, John D. III, Nelson, LauranceandWinthrop isminde beş kardeşi var.  
* Aile, 2008 yılında Harvard Üniversitesi’ne 100.000.000 $ bağışta bulundu. 
* Öğrencilere gelecek vaat eden binlerce gence verilen ünlü Rockefeller öğrenim bursu ülkelerin siyasetinde önemli rol oynadı, oynuyor. 
* David Rockefeller, ailesi adına CFR’nin de onursal başkanıydı.