Rezalette Son Nokta: Salavatlar Eşliğinde Defile Yaptılar

Rezalette Son Nokta: Salavatlar Eşliğinde Defile Yaptılar

Salâvat-ı şerif eşliğinde transparan kıyafetlerle defile düzenlediler.

Mercedes FashionWeek İstanbul’da büyük bir skandala imza atıldı. Modacı Murat Aytulum’un transparan kıyafetlerden oluşan koleksiyonunu tanıttığı defilede Salâvat-ı Şerif’in ilahi olarak okunması ‘pes’ dedirtti! Defile sırasında mankenler podyumda transparan kıyafetler ile koleksiyonu sergilediği sırada Nuri Harun Ateş, Salâvat-ı Şerif’i ilahi olarak okudu.
 
İlahi gibi okudular...
 
CahilÎ algılarla İslâm’ın ve Müslümanların değerlerinin yozlaştırılmak istendiği çağımızda, İstanbul’da düzenlenen bir defile, geldiğimiz noktanın vahametini gözler önüne serdi. Vahşi Batı’nın vahşi kapitalizminin “moda” adıyla toplumlara sunduğu kıyafetler, Peygamber Efendimize (S.A.V.) saygının bir ifadesi olan salâvat-ı şerif eşliğinde tanıtıldı. Mankenler, ilahi gibi okunan Salâvat-ı Şerif’in ardından açık seçik kıyafetleriyle sahneye çıktı. Yaşanan olay, değerlerimizi alaya almanın “açık” bir örneğini teşkil etti.
 
BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ
 
Peygamber efendimiz’E (S.A.V.) saygının bir ifadesi olan Salavat-ı Şerif’in yarı çıplak bir defileye malzeme edilmesi büyük tepki çekti.
 

Kaynak : Milli Gazete