Resmi Siteden Gülen'in Taziyesi Kaynak Gösterildi

Resmi Siteden Gülen'in Taziyesi Kaynak Gösterildi

Akit gazetesinin Gülen'in Mavi Marmara şehidleri için yaptığı belirtilen “Gülen: Katledilen 9 Türk şehid değil!” açıklamasını manşetten vermesinin ardından Gülen'in resmi internet sitesi AKİT'i yalan haberle suuçladı...

Gülen'in resmi sitesinden yapılan açıklamada Gülen'in Mavi Marmara şehidleri için yayınlanmış taziye mesajı kaynak gösterilerek Akit gazetesi "yalancılıkla" suçlandı.

İşte o açıklama;

Akit, Fethullah Gülen Hocaefendi'nin Mavi Marmara gemisinde ölen 9 kişi için 'şehit değil' dediğini öne sürerek yeni bir yalan habere daha imza attı.

Akit, bugün sürmanşetten "Gülen: Katledilen 9 Türk şehid değil!" başlıklı bir haber yayımladı. Oysa ki bu yalan haberi kaleme alan Akit çalışanları Zaman gazetesinin Mavi Marmara saldırısı sonrası sayfalarına göz gezdirme zahmetinde bulunsalar olayın düşündükleri gibi olmadığını göreceklerdi. Çünkü Mavi Marmara olayından birkaç gün sonra Hocaefendi, 4 Haziran 2010 tarihli Zaman gazetesinde vefat eden insanlar için bir taziye mesajı yayımlıyor ve "Gazze'de yaşanan insanlık dramına son verebilmek beklentisiyle yola çıkan, uğradıkları müessif saldırıda hayatlarını kaybederek şehit olan insanlarımıza Allah'tan rahmet diler, başta aileleri olmak üzere; milletimize ve insanlığa taziyelerimi bildiririm..." diyordu.

Fethullah Gülen Hocaefendi'nin Gazze Yardım Şehitleri İçin Yayınladığı Taziye Mesajı