Ramallah'ta Filistinli Bir Genç İşgalciler Tarafından Yaralandı

Ramallah'ta Filistinli Bir Genç İşgalciler Tarafından Yaralandı

Siyonist işgal güçleri Filistinlileri hedef alan şiddet, saldırı ve baskı uygulamalarına devam ediyorlar. Batı Yaka'nın Ramallah şehrinin batı bölgesinde bir Filistinli gencin dün (4 Aralık Perşembe) akşam saatlerinde işgal güçlerinin saldırısı sonucu yar

Siyonist işgal güçleri Filistinlileri hedef alan şiddet, saldırı ve baskı uygulamalarına devam ediyorlar. Batı Yaka'nın Ramallah şehrinin batı bölgesinde bir Filistinli gencin dün (4 Aralık Perşembe) akşam saatlerinde işgal güçlerinin saldırısı sonucu yaralandığı haber verildi.

Görgü tanıklarının verdiği bilgilere göre saldırı işgal güçlerinin Ramallah'ın Bitillo kasabasına düzenledikleri bir baskına kasaba ahalisinin karşı çıkması üzerine meydana gelen çatışma esnasında gerçekleştirildi.

Yaralanan gencin tedavi için kaldırıldığı Ramallah'taki Filistin Sağlık Merkezi yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, 17 yaşındaki Kemal İsmail Safi isimli bu gencin durumunun orta derece ile ağır arasında olduğu ve acil tedavi için ameliyata alındığı ifade edildi. 

Bu arada işgal güçleri tutuklama amaçlı baskınlarını da sürdürüyorlar. Kudüs'te dün gece ve bugün sabah gerçekleştirilen baskınlarda beş kişinin göz altına alındığı haber verildi.

Kudüs'ten verilen haberlerde işgalcilerin İseviyye mahallesinde iki eve düzenledikleri baskında Annan Ubeyd ve Ali Nasri adlı gençleri, şehrin orta kısmında yer alan Şa'fat kampına düzenlenen baskında da Muhammed Hammad, Cevdet er-Reşak ve Hassan Amr isimli gençleri tutukladıkları ifade edildi.

FİEM

Page TopF