Ramadi'de 11 DAİŞ militanı öldürüldü

Ramadi'de 11 DAİŞ militanı öldürüldü

Ramadi ilçesinde terör örgütü DAİŞ militanları ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmalarda 11 örgüt militanı öldürüldü.

Irak'ın başkenti Bağdat'ta meydana gelen şiddet olaylarında 1'i polis 5 kişinin hayatını kaybettiği, 18 kişinin yaralandığı bildirildi.
Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, başkentin güneyinde bulunan Arap Cebur bölgesindeki güvenlik noktasında görev yapan bir polis keskin nişancı ateşiyle öldürüldü.
Bağdat'ın kuzeyindeki Raşidiye bölgesinde el yapımı bir bombanın infilak etmesi sonucu 2 kişinin öldüğünü, 8 kişinin yaralandığını aktaran kaynaklar, Şeyh Amr bölgesinde bir bombanın patlatılması nedeniyle de 10 kişinin yaralandığını belirtti.
Kaynaklar ayrıca, başkentin kuzeyindeki Atıfiyye bölgesi yakınındaki Fırat nehrinden kimliği henüz belirlenememiş ve kurşunlanarak öldürülmüş 2 kişinin cesedinin çıkarıldığını kaydetti.
Öte yandan, Enbar'ın merkezindeki Ramadi ilçesinde terör örgütü DAİŞ militanları ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmalarda 11 örgüt militanının öldüğü, 12 patlayıcı ve 6 aracın ele geçirildiği ifade edildi.
(AA)