"Portakalından Sütçüsüne Hepsi Şok Oldular''

"Portakalından Sütçüsüne Hepsi Şok Oldular''

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet partisi partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Devlet bahçeli yapmış olduğu konuşmada Fatih Portakal’ıda ağır bir şekilde eleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet partisi partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Devlet bahçeli yapmış olduğu konuşmada Fatih Portakal’ıda ağır bir şekilde eleştirdi. Bahçeli Fatih Portakal hakkında şu ifadelerde bulundu:

PORTAKAL'I SÜTÇÜSÜ ŞOK OLDU

''16 Nisan referandumundan sonuç alamayanlar şanslarını masa başında deniyorlar. Demokrasiden umudunu yitirenler sokağa oynuyor. Portakalından sütçüsüne 16 Nisan’da hepsi şok olmuştur. Onlar kabul etse de etmese de milletimiz sandıkta evet cevabını vermiştir. Sistemimiz değişti. Mesele ve düğümümüz çözüldü. Ülkemizin artık önü açılmıştır. Güveler nasıl elbise kemirirse bunların kıskançlıkları da Hayır kumpanyasında toplananları yiyip bitirecektir. ''

BAHÇELİ YSK’YA ÇAĞIRIDA BULUNDU

Yüksek Seçim Kuruluna açık bir çağırıda bulunuyorum. İmkân varsa evet ve hayır tercihlerini hangi partilerin verdiği ortaya çıkarılsın. Evet, oyu kullanan MHP seçmenlerinin sayısı bu yolla ortaya çıkarılmalıdır.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR EDİYORUM

2017’de yapılan referandumla milli dayanışma ruhu ön plana çıkmıştır. Sandıktan evet çıkması için çalışan Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partili kardeşlerime teşekkürlerimi sunuyorum.
16 Nisan Pazar günü yapılan seçimler kazanan Türk milleti olmuştur. Kazanan Türkiye olmuştur. Bu seçimden kazançlı çıkan bayrağımız devletimiz ve vatanımız olmuştur. 16 Nisan seçimleri ile FETÖ yerle bir oluştur. PKK hapı yutmuştur. HDP dağılmıştır. Haçlı artıkları duvara toslayıp bozguna uğramıştır.