Polat Alemdar'da FETÖ'cü İddiası

Polat Alemdar'da FETÖ'cü İddiası

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 2012 yılında çekilen bir bölümündeki "Erdoğan" yazılı mezar taşının dizi ekibi tarafından özel olarak hazırlandığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden olan Kurtlar Vadisi Pusu'nun 2012 yılında yayınlanan 159. bölümündeki "Erdoğan" yazılı mezar taşı yeniden gündeme geldi.

"DARBE" İSMİNİ 15 TEMMUZ'DAN ÖNCE ALMIŞLARDI

Pana Film'in "Kurtlar Vadisi Darbe" filminin marka tescilini ve web sitesini 15 Temmuz darbe girişiminden önce 2 ay önce alması "darbeden haberleri var mıydı?" sorusunu akıllara getirmişti. Bu tartışmalar gündemdeki yerini korurken Kurtlar Vadisi Pusu'nun 2012 yılında çekilen 159. bölümündeki bir sahne yeniden tartışılmaya başlandı.

O MEZARDA BAŞKA BİR İSİM YAZIYOR

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programında dizinin o dönem çekildiği mezarlığa giden program ekibi "Erdoğan" yazılı mezar taşının üzerinde başka bir isim yazdığını belirledi.

NİHAT DOĞAN, ERDOĞAN'A ÇAĞRIDA BULUNDU

Canlı yayında konuyla ilgili sert açıklamalarda bulunan Nihat Doğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın diri diri mezara gömüldüğünü belirterek "Pana Film ekibi o mezara 'Erdoğan' motifli özel bir dekor hazırlamış. Artık gerekeni yapın Cumhurbaşkanım. Bunlardan haberiniz var mı yok mu bilmiyorum ama buradan size sesleniyoruz. Buradan Necati Şaşmaz'a sesleniyorum: Eyy Necati Şaşmaz... Bu mezar o mezar değilse çık gerçeği açıkla" şeklinde konuştu.