Mehmet GÖKTAŞ

Mehmet GÖKTAŞ

PKK/PYD NATO'ya üye olsun

Tabi öyle olunca da Türkiye NATO'dan çıksın.

Zaten öyle değil mi ki? PKK/PYD şu anda sanki bir NATO ülkesi muamelesi görmüyor mu?

Hatta sadece NATO'ya değil Avrupa Birliğine de üyeliği ilan edilmelidir. Fiilen bu muameleyi görmüyor mu ki?

Bu örgüt hem NATO'nun hem de Avrupa Birliği'nin aradığı bütün şartlara sahiptir.

Her şeyden önce bulunduğu bölgede NATO ve Avrupa Birliğinin değerlerini(!) bu örgütten daha iyi temsil eden, onların menfaatlerini bu örgütten daha iyi savunan, onların düşmanlarına karşı mücadele verecek aşka sahip kim var ki?

Zaten bundan dolayı ABD yapacağı tercihini çoktan yapmıştır. Bölgedeki bütün devletleri bir kenara itmiş ve PKK/PYD'yi kendisine partner olarak seçmiştir. Barzani'yi ve peşmergelerini harcama sebebi nedir ki?

NATO'ya üye hiç bir ülke böylesine bir yakınlık görmemiştir. Üç bin beş yüz tır, hatta daha fazla silahı bir hamlede kime vermiştir NATO?
Ve bu silahlar nihayetinde kime karşı kullanılacak ve kullanılmakta? Çatışmalarda ele geçirilen silahların söz konusu silahlar olduğu defalarca ispat edilmiştir. Son Şemdinli çatışmasında olduğu gibi.

Amerika PKK/PYD'yi NATO üyesi gibi görmesi bir yana, Türkiye'yi de buna uygun olarak NATO'nun bir numaralı düşmanı olarak görmektedir.

Hatta şöyle söyleyelim; NATO kuruluş gayesinde Komünist bloku düşman gördüğünün çok daha ötesinde Türkiye'yi hedef tahtasına yerleştirmeye doğru gitmektedir. Özellikle Türkiye'deki iktidarı.

Hiç kimse lafı dolandırmasın, bir yandan FETÖ, bir yandan Rıza Zarrab, bir yandan Katar kuşatmasıyla şu anda fiili bir savaş yürütülmektedir.

Devlet olarak Türkiye'yi, camia ve düşünce olarak İhvan ve HAMAS yani Siyasal İslam fiili bir savaşla karşı karşıyadır.

Biz de diyoruz ki bu iş resmiyet kazansın; PKK/PYD resmen NATO'ya üye ilan edilsin. Biz biliyoruz ki gerçek olan budur. Nasıl ki israil NATO'ya üye olmasa bile ABD için bütün üyelerden daha yakınsa bugün söz konusu örgütler de aynıdır.

Türkiye de NATO'dan çıkarılsın veya kendisi çıksın.

Böylece insanımız her şeyi daha net ve berrak bir şekilde görsün, kimse kimseyi kandırmasın.

doğruhaber

Bu yazı toplam 819 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar