PKK'lılar Cizre'de Kamera Kayıtlarına el Koymuş

PKK'lılar Cizre'de Kamera Kayıtlarına el Koymuş

Cizre'de yaşanan olaylarda öldürüldüğü belirtilen Ramazan Zeybek'in de kaldırıldığı hastane görüntülerine 4 PKK'lı tarafından el konulduğu ve savcılığın konuyla ilgili soruşturma başlattığı belirtiliyor.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK'lıların Dindar halka yönelik saldırıları sırasında yaşanan kargaşada nerden geldiği belli olmayan kurşunların hedefi olan PKK'nın 25 yıllık militanlarından Ramazan Zeybek'in de kaldırıldığı hastanenin güvenlik kamerası görüntülerine PKK'lılarca el konulduğu öğrenildi.

PKK'lılarca Cizre'de dindar halka yönelik başlatılan ölüm ve yaralanmalara neden olan olaylarda, ölen PKK'lıların kaldırıldığı özel hastanenin kamera kayıtlarının ortadan kaybolmasıyla ile ilgili savcılığın soruşturma başlattığı belirtiliyor.

Vatan Gazetesinde yer alan habere göre, Hastaneye gelen ve yüzleri kapalı olduğu belirtilen 4 kişinin aldığı kamera kayıtlarıyla ilgili hastane personelinin ifadesi alındı. Polise ifade veren personellerin gelen 4 kişiyi tanımadıklarını ve yüzlerinin kapalı olduğunu söyledikleri belirtildi. (Hürseda Haber)