PKK'lı Mustafa Karasu'dan şok BBP iddiası

PKK'lı Mustafa Karasu'dan şok BBP iddiası

Terör örgütü PKK yöneticilerinden Mustafa Karasu, HDPli Ahmet Karataş'a yönelik bıçaklı saldırıyla ilgili iddialarda bulundu.

Özgür Gündem'de "Hüseyin Ali" takma adıyla yazan terör örgütü PKK yöneticisi Mustafa Karasu, saldırının arkasında Milli Gladio'nun olduğunu savundu.

BBP'yi hedef gösteren Karasu bugünkü yazısında " BBP artık Türk derin devletinin yeni milis gücüdür" idiasında bulundu.

HDP Parti Meclisi üyesi Ahmet Karataş'ı bıçakla yaralayan Emre Akman'ın yakın çevresinde "reis" diye anıldığı ve facebook sayfasında Muhsin Yazıcıoğlu'nun fotoğraflarını paylaştığı belirtilmişti. BBP'ye ithamlarda bulunan Karasu, bıçaklı saldırıyla ilgili köşesinde şu ifadeleri kullandı: 

"BBP İSTİHBARAT ÖRGÜTLERİYLE İÇ İÇE ÇALIŞIYOR" İDDİASI

"Bu saldırıların altında Büyük Birlik Partisi çıkmaktadır. BBP artık Türk derin devletinin yeni milis gücüdür. İstihbarat örgütleriyle iç içe çalışmaktadırlar. Sakine Cansız (Sara) ve arkadaşları da bu partiyle ilişkili devletin faşist milisi ya da milisleri tarafından katledilmişlerdir. Toplumdaki lümpen ve faşist zihniyetle şekillenmiş kişiler Türk devletinin istihbarat güçleri ve istihbarat güçleriyle birlikte çalışan BBP gibi partiler tarafından demokrasi güçlerine ve Kürtlere karşı saldırtılmaktadır.