PKK Savaş Uçaklarıyla Vuruldu

PKK Savaş Uçaklarıyla Vuruldu

Genelkurmay Başkanlığı, Kuzey Irak'taki Sinath-Haftanin ve Metina bölgelerindeki terör örgütü PKK hedeflerinin vurulduğunu duyurdu. Tespit edilen tüm hedefler tam isabetle vurularak imha edilirken görevini tamamlayan uçaklar üslerine geri döndü

Genelkurmay Başkanlığı, Kuzey Irak'taki Sinath-Haftanin ve Metina gece ve sabah saatlerinde F-16 ve F-4 2020 savaş uçaklarının katıldığı 12 hava aracı ile iki ayrı hava harekatı düzenlendiğini açıkladı. Tespit edilen tüm hedefler tam isabetle vurularak imha edilirken görevini tamamlayan uçaklar üslerine geri döndü.
Saat 24.00- 02.00 saatleri arasında, alınan bir istihbaratın değerlendirilmesi sonucunda Kuzey Irak'taki Sinath-Haftanin ve Metina bölgelerinde tespit edilen PKK'ya ait hedeflere 4 F-16 ve 6 F-4 2020 savaş uçağı ile hava harekatı düzenlendi.
Bu sabah 07.30- 08:10 saatleri arasında da, yine alınan bir istihbaratın değerlendirilmesi sonucunda Kuzey Irak'taki Metina bölgesinde tespit edilen PKK'ya ait hedeflere 2 F-16 savaş uçağı ile hava harekatı düzenlendi.
Tespit edilen tüm hedefler tam isabetle vurularak imha edilirken görevini tamamlayan uçaklar üslerine geri döndü