PKK İstanbul'da o IŞİD'liyi İnfaz Etti!

PKK İstanbul'da o IŞİD'liyi İnfaz Etti!

Suruç'ta 32 kişinin yaşamını yitirdiği bombalı saldırının ardından PKK'nın İstanbul'da bir IŞİD üyesini öldürdüğü öne sürüldü.

ŞİD’e yakın sosyal medya hesaplarından bir üyelerinin PKK’nın gençlik yapılanması YDG-H tarafından öldürüldüğü iddia edildi. IŞİD sempatizanı hesaplardan yapılan açıklamada, söz konusu kişinin dün gece vurulduğu öne sürüldü.

Öldürüldüğü belirtilen kişinin ‘selef ebu selef’ adlı sosyal medya hesabını kullandığı açıklandı. Söz konusu hesapta, IŞİD ve lideri Bağdadi ile ilgili paylaşımlar ve Suruç katliamını öven paylaşımlar yer alıyor.

YDG-H HESABI ÜSTLENDİ

‘YDG-H KARAYOLLARI’ adlı sosyal medya hesabında yayınlanan bildiride de “Mürsel Gül adlı kişinin dün gece saat 23.00’te vurularak öldürüldüğü” belirtildi. Söz konusu açıklamada, Mursel Gül adlı kişinin Kobani’de YPG’ye karşı savaşan IŞİD içerisinde yönetici düzeyinde olduğu, yaralandığı için 7 ay önce tedavi amacıyla İstanbul ’a getirildiği ve dün gece bombalı saldırı gerçekleştirmek üzere geldiği Karayolları Mahallesi’nde yakalanarak infaz edildiği iddia edildi.

IŞİD’e yakın bir sosyal medya hesabında da “Şahadet seni de buldu Mürsel abim. Allah intikam sahibidir! (Bu daha başlangıç gibi görünüyor, daha çok can yanacak” açıklaması yapıldı.

PKK, İstanbul'da IŞİD üyesini öldürdü iddiası