PKK 4 Kişiyi Kaçırdı

PKK 4 Kişiyi Kaçırdı

Elazığ'ın Arıcak İlçesi Bükardı Beldesi'nin eski Belediye Başkanı Abit Doğruer ile birlikte toplam 4 kişi PKK'lılar tarafından kaçırıldı.

Arıcak'ın Bükardı Beldesi'nde 1999-2004 yılları arasında Fazilet Partisi'nden Belediye Başkanlığına seçilen Abit Doğruer, yanında Arif Gülşen, Abdurrahman Gülşen ve Hasan Temizsoylu ile birlikte, Diyarbakır'a gitmek üzere bugün otomobille yola çıktı. Doğruer ile birlikte içinde 4 kişinin bulunduğu otomobilin önü il sınırına yakın Diyarbakır'a bağlı Kurşunlu Köyü yakınlarında silahlı PKK'lı teröristlerce tarafından kesildi.

PKK'lılar araçlardaki yolcuların kimlik kontrolü yaptıktan sonra bir minibüste bulunan yolculara dokunmadı. PKK'lılar, son seçimlerde Ak Parti'ye destek verdiklerini iddia ettiği Abit Doğruer, Arif Gülşen, Abdurrahman Gülşen ve Hasan Temizsoylu'yu, "Şimdi sizi AKP'liler kurtarsın" diyerek silah zoruyla otomobilleriyle birlikte kaçırdı.

Bölgede minibüste bulunan yolcuların haber vermesi üzerine, bölgeye güvenlik güçleri sevk edildi. Kaçırılan kişileri bulmak için güvenlik güçlerinin çalışmasının sürdüğü öğrenildi.