Perinçek Şaşırttı

Perinçek Şaşırttı

Perinçek: Üçüncü bir gemi yok, ya Erdoğan ile birlikte Türkiye gemisindesin ya da Amerika gemisinde

Türkiye vatan savaşı veriyor. Bu savaş, 24 Temmuz 2015 günü Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ABD piyonu PKK’ya karşı silahlı harekâtıyla başladı.

15-16 Temmuz 2016 gecesi Ankara ve İstanbul’da Türkiye-ABD savaşı yaşandı. ABD’nin FETÖ Gladyosunun darbe girişimi silahla ezildi.

24 Ağustos 2016’da Türk Ordusu, Fırat Kalkanı Harekâtıyla Suriye’nin kuzeyinde ABD-İsrail Koridoruna girdi.

20 Ocak 2018 günü Türk Silahlı Kuvvetlerinin Zeytin Dalı Harekâtı başladı ve savaş devam ediyor.

Vatan Savaşının silahlı cephesi yanında bir de ekonomik cephesi var. Savaş, aynı savaş. ABD’nin ekonomik yaptırım ve uygulamaları, sonuç olarak PKK’yı ve FETÖ’yü koruma bağlamında.

İFLAH OLMAZ VATANSIZLAR

ABD’nin yönlendirdiği güçler, Vatan Savaşına “Saray Savaşı” dediler. “Saray Savaşı” kampanyasına katılanların bir kesimi, özellikle Afrin Harekâtından sonra ABD güdümünde olduklarını anladılar ve tavırlarını düzelttiler.
Bir de iflah olmaz vatansızlar var. Bunlar, Türk Ordusuna ve Türk Polisine karşı PKK/PYD/YPG ve FETÖ cephesinde göreve devam ediyorlar. ABD’nin psikolojik harekâtlarındaki son görevlerini, “Aynı gemide değiliz” başlığı altında yapıyorlar.

Arkasına saklandıkları perde, yine Tayyip Erdoğan düşmanlığı. “Saray savaşı yürüten” Tayyip Erdoğan ile aynı cephede olmazlarmış.

Ne var ki, Tayyip Erdoğan düşmanlığının arkasına saklanarak, bulundukları mevziiyi gizleyemezler. Çünkü yalnız Tayyip Erdoğan’ın karşısında değiller. Her olayda, her durumda, Türk Ordusunun, Türk Polisinin, Türk milletinin ve vatanımız Türkiye’nin karşısında cephe tutuyorlar.

SAFSATA VE GERÇEK

Tayyip Erdoğan, Türkiye hükümetinin başı olarak, 24 Temmuz 2015’ten bu yana Türk Ordusu, Türk Polisi, Türk milletiyle birlikte ABD emperyalizmine karşı mücadele ediyor, günün gerçeği budur.
“BOP Eşbaşkanıydı, şöyle yaptı böyle yaptı” gibi geçmişin gerçeklerinin bugün yaşanan gerçeği inkâr etmek için kullanılmasına felsefede safsata denir. Bir olguyu inkâr etmek için, hangi gerekçeye başvurulursa başvurulsun, olgu değişmez.

Gerçek bugünün pratiğindedir: Tayyip Erdoğan, vatan savaşında Türk milletiyle aynı gemide! ABD emperyalizmi, Tayyip Erdoğan’ı hedef alıyor.

“Aynı gemide değiliz” kampanyası yürütenler ise, Türk milletiyle, Türk Ordusuyla, Türk Polisiyle aynı gemide değiller!