Pentagon Görevlisi : Dolar 10 Tl Olacak

Pentagon Görevlisi : Dolar 10 Tl Olacak

ABD'nin karakutularından Michael Rubin, doların yükseleceğini önceden haber verdi. Aynı zamanda Rubin, "1 dolar 10 TL hemen seçimden sonra mı olacak" diye yazarak adeta saldırının devam edeceğini açık etti.

15 Temmuz kalkışmasından yaklaşık 4 ay önce yazdığı bir yazıyla Türkiye'de darbe olabileceğini söyleyen, bir yazısında teröristbaşı Gülen'den özür dileyerek kime çalıştığını açıkça belli eden ABD'nin karakutularından, eski Pentagon çalışanı Michael Rubin, patronlarının Türkiye'ye karşı başlattığı ekonomik savaşı her zamanki gibi skandal cümlelerle yorumladı.

ÖNCEDEN HABER VERMİŞ

Bugün dolar 4,92'yi görerek rekor tazeledi.

ABD'nin karakutusu olarak bilinen Rubin, 16 Mayıs'ta sosyal medya hesabından paylaştığı bir mesajda, "1 dolar 5 TL ne zaman olur? Haftaya?" diye yazarak adeta sinyali vermiş... 

"SEÇİMDEN SONRA 10 TL"

Aynı zamanda Rubin, "1 dolar 10 TL hemen secimden sonra mi olacak?" diyerek saldırının devam edeceğini belli etti. 

YİNE ERDOĞAN'A SALDIRDI

Bu kadar karanlık isimlerin her problemi Erdoğan'a bağlaması, saldırının nedenini gözler önüne seriyor. Rubin, doların yükselişini yorumlarken alçakça Erdoğan'a saldırarak, "Erdoğan'ın cehaleti ve egosu Türk halkının alım gücünü ve ekonomik birikimlerini bitiriyor" diye yazdı.