Paralel Senatör İslam Düşmanı Çıktı

Paralel Senatör İslam Düşmanı Çıktı

Kara propaganda mektubuna imza atan senatör Chuck Schumer İslam düşmanı çıktı. Schumer, Filistin'in İsrail’e ait olduğunu her fırsatta dile getiriyor.

Paralel yapının ABD'deki kara imza kampanyasını başlatan iki senatörden birisi olan Demokrat Partili Chuck Schumer'in geçmişi İslamiyet ve Filistin düşmanlığıyla dolu. Kamuoyunda 'Müslüman kimliğiyle' ön plana çıkan paralel yapının imza kampanyasına ön ayak olan Senatör Schumer, Filistin'e BM'de 'üye olmayan gözlemci devlet' statüsü verilmesinin ardından Filistin'i tehdit ettiği ortaya çıktı. İsrail'in Gazze ablukasını da savunan Schumer, ABD'nin Irak müdahalesini ve terör zanlılarına işkence yapılmasını da savunan isimlerden. İslamiyet ve Müslüman düşmanı olan senatörün 2012 yılında paralel yapıya ait New York'taki Peace Islands (Barış Adaları) Enstitüsü'nü de ziyaret ederek enstitü yöneticilerini övdüğü de ortaya çıktı.

FİLİSTİN'İ TEHDİT ETTİ

 


Filistin'in "üye olmayan gözlemci devlet" statüsüne yükseltilmesi için BM'ye yaptığı başvurunun kabul edilmesinin ardından Filistin'i tehdit eden senatörler arasında, Türkiye'yi karalayan mektuba öncülük eden diğer isim olan Demokrat Partili New York Senatörü Chuck Schumer de yer aldı. Schumer, Filistin'in yeni statüsünü İsrail'e karşı kullanması durumunda ABD'nin mali yardımının kesilmesi ve Washington'daki temsilciliğinin kapatılması için Senato'ya öneri sunacaklarını açıklamıştı. 

AMBARGOYU SAVUNUYOR 

Schumer'in skandalları bununla da bitmedi ve 2010 Haziran'ında Washington DC'deki bir toplantıda İsrail'in Gazze ablukasını "İsrail onları (Filistinlileri kastederek) gidebilecekleri hiçbir yer olmadığını anlayana kadar ekonomik olarak boğuyor" sözleriyle savunmuştu. Schumer aynı zamanda Filistin halkı için "Filistinliler, İsrail devletine, iki devletli çözüme, Tevrat'a ve Kral Davut'a inanmıyorlar. Dolayısıyla oranın bizim topraklarımız olduğunu düşünmüyorlar" demişti.

Övgüsü eksik değil

Senatör Charles Schumer aynı zamanda merkezi ABD-New York'ta bulunan paralel yapıya ait Peace Islands (Barış Adaları) Enstitüsü'nü de 9 Mart 2012 tarihinde ziyaret ederek enstitünün yöneticilerini 'ulusal ve uluslararası yaşam kalitesine yaptıkları katkıları!' dolayısıyla övdüğü de ortaya çıktı.

Kaynak:Akşam