Paralel çete Erdoğan'ı 13 günde tutuklamak istiyor

Paralel çete Erdoğan'ı 13 günde tutuklamak istiyor

Samanyolu Ankara Temsilcisi Abdullah Akadiroğlu, Erdoğan'ın balkon konuşması sırasında 'Hesaplar üzerinde bir hesap vardır.. Bekleyin.. Aceleci olmayın.. Bakın neler olacak.. Burası Ankara hiçbiryere benzemez...' diye tweet attı. Bu tweet üzerine sosyal m

KUŞÇUBAŞI EŞREF YAPILMAK İSTENENİ  TWEETTERDAN AÇIKLADI




ERDOĞAN'I TEHDİT Mİ ETTİ? ETMEDİM DİYE AÇIKLAMA YAPTI
Erdoğan'ın 'balkon' konuşmasını yaptığı sırada, Samanyolu Yayın Grubu Ankara TemsilcisiAbdullah Akadiroğlu'nun attığı tweetler ise deyim yerindeyse ortalığı  karıştırdı. "Cemaat ile Erdoğan barışacak mı?" sorusunu akıllara getirdi.

ERDOĞAN'I TEHDİT Mİ ETTİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim kampanyası boyunca sık sık tekrarladığı "Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır. Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır"dizelerine nazire yapan Abdullah Akadiroğlu, "Hesaplar üzerinde bir hesap vardır.. Bekleyin.. Aceleci olmayın.. Bakın neler olacak.. Burası Ankara hiçbiryere benzemez..." diye tweet attı. 

Akadiroğlu'nun bu tweetine, "Erdoğan'ı tehdit mi ediyorsunuz?" diye tepkiler geldi.

BİRAZ BEKLEYİP GÖRECEKSİNİZ

Abdullah Akadiroğlu, dün gece Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşaması esnasında şu tweetleri atı:

Ankara'daki hava çok farklı.. Çok yakın zamanda bu sonucun Türkiye için nasıl hayırlı kapılar açacağını göreceğiz inşallah..

Hesaplar üzerinde bir hesap vardır.. Bekleyin.. Aceleci olmayın.. Bakın neler olacak.. Burası Ankara hiçbiryere benzemez..

Başbakan: "Milletin içinde bu seçimin kaybedeni yoktur."
Doğru söylüyor. Millet kazanacak. Biraz bekleyin göreceksiniz.. Burası Ankara. 

Deneme

Sabah saatlerinde sözlerine açıklık getiren Samanyolu Temsilcisi, samimi olarak Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olmasından mutlu olduğunu ima etti. Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçilmesinin 'çok hayırlı olacağını' vurgulayan Abdullah Akadiroğlu, şunları yazdı.

TÜRKİYE İÇİN ÇOK HAYIRLI OLACAK

1-)Dün akşam yazdıklarımda tek kelime kimseyi tehdit yoktur. Provoke ederek saldırı başlatanlar hakkında suç duyurusunda bulunuyorum. 

2-)Evet burası Ankara. Yeni bir hükümet kurulacak ve bu sonuç Türkiye için çok hayırlı olacak. Bunu söylemenin neresi tehdit ?

3-)Gözü dönmüş şekilde şahsımı hedef alarak provokasyon yapanlar ve tehditlerde bulunanlar yargıya hesabını verecek.

4-)Yine söylüyorum; bu bir tehdit değil nasıl hayırlı sonuçlar ortaya çıkacağını bekleyin görün. Türkiye böyle gergin yoluna devam edemez.

5-)Bunlar "tehdit" diyerek provokasyon yapan servis elemanları, belli ki yaşanacak güzel gelişmelerden rahatsız.  

Time türk