Özür dileriz, bu evin halkı cennete taşındı

Özür dileriz, bu evin halkı cennete taşındı

İsrail ordusu dün düzenlediği operasyonda İslami Hareket'in liderlerinden Hafız Hamad'ın Gazze'deki evini yerle bir etti. Hamad ve ailesinden 6 kişi hayatını kaybetti. Komşuları saldırılarına karşı canlı kalkan olsa da İsrail askerlerini önleyemedi. Bugün

İsirail, Filistin'de ölü bulunan 3 Yahudi yerleşimciyi bahane ederek havadan ve karadan Gazze'ye saldırmaya devam ediyor. İsrail ordusu, dün İslami Hareketi'in komutanlarından Hafız Hamad'ın evini hedef almış ve Hamad da dahil tüm ailesi şehid oldu.

Hamad'ın evinin yıkık duvarına komşuları tarafından bugün yazılan yazı ise sosyal medyada gündem oldu.

Hamad'ın komşuları İsrail güçlerinin yerle bir ettiği evin duvarına şunları yazdı: "Özür dileriz... Bu evin halkı cennete taşındığı için siz misafirlerini karşılayamadı. Biz komşuları sizlerden özür diliyoruz!"

İsrail'in askerleri tarafından Şehid edilenHafız Muhammed Hamad, 30 yaşındaydı. 23 yaşındaki karısı Seha Hamad, 62 yaşındaki annesi Fevziye Hamad, 26 yaşındaki kardeşi İbrahim Hamad, 46 yaşındaki abisi Mehdi Hamad ve 16 yaşındaki yeğeni Danya Hamad ile birlikte İsrail'in hedefi olan Hamad, İslami Hareketi'nin komutanlarından biriydi.