Özgecan Aslan'ın CezaevindeVurulan Katili Öldü

Özgecan Aslan'ın CezaevindeVurulan Katili Öldü

Özgecan Aslan'ın katili ve babası cezaevinde vurularak hastaneye kaldırıldı. Özgecan Aslan'ın katil zanlısı Ahmet Suphi Altındöken'in öldüğü bildirildi !

Mersin'de üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın vahşice öldürdükleri gerekçesiyle ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altındöken'in kaldıkları cezaevinde vurulduğu açıklandı. Yaralanan baba ile oğlu ambulans ile Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.  Özgecan Aslan'ın katil zanlısı Ahmet Suphi Altındöken'in öldüğü bildirildi.
Özgecan Aslan'ın katil zanlısı Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altındöken, Adana E Tipi Kapalı Cezaevi'nde saldırıya uğradı. Silah sesleri duyulurken ağır yaralanan baba ile oğlu ayrı ayrı ambulanslarla Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. İlk bilgilere göre Necmettin Altındöken'de 2, oğlunda ise 1 kurşun yarası tesbit edilirken, her ikisi de tedavi altına alındı.  Özgecan Aslan'ın katil zanlısı Ahmet Suphi Altındöken'in öldü.
Geçen yıl 3 Aralık'ta Tarsus 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan son duruşmada Özgecan Aslan'ın katil zanlısı Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altıdöken ile arkadaşı 20 yaşındaki Fatih Gökçe, ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırılmıştı.