Mehmet GÖKTAŞ

Mehmet GÖKTAŞ

Ortak noktaları İslam düşmanlığı

Birlikte hareket etmelerini gerektiren o kadar ortak noktaları olmasına rağmen Müslümanların parça parça olmaları gerçekten içimizi yaktıkça yakıyor.

Bunun yanında küfür cephesinin bir birlerine benzemeyen o kadar çok özellikleri olduğu halde hayati konularda beraber hareket etmeleri de yine bizi hayrete düşürmektedir.

PKK/PYD ve aynı cephedeki diğer üç harflilerin dış dünyadan böylesine destek görmelerinin bir tek izahı vardır; İslam Düşmanlığı. İşte bu noktada birleşiyor hepsi de.

Her ne kadar birileri onları bir araya getiren bir takım dünyevi çıkarları dile getirseler de hiçbir menfaat onları İslam Düşmanlığı kadar bir arada tutamaz.

Yoksa ne Amerika, ne Rusya, ne Avrupa ve ne de terör çetesi israil bu kadar yürekten desteklemez bizim bu üç harflileri.

Üstelik bir de bölgede DAEŞ'e karşı savaştıkları iddiası var ki değme gitsin, bundan daha çok prim yapacak ne olabilir?

Yani söz konusu bu küfür cephesini anlıyoruz, kendi içerisinde tutarlı delilleri var birlikte olmaları için, yadırgamıyoruz.

Dışarıdaki bu birliktelik olduğu gibi içeriye de yansıyor. Malum bir takım çevreler birçok özelliklerinden dolayı bir birlerine düşman olmaları gerektiği halde sırf İslam Düşmanlığı konusunda hemen birleşiveriyorlar.

Peygamber Sevdalılarının düzenlediği ve yüzbinlerce kişinin katıldığı “O'nu sev O'nu Yaşa” sınavıyla bir daha ortaya çıkıverdi bu İslam Düşmanlığı.

PKK ortaya çıktığı günden itibaren kendisine alamet-i farika olarak İslam Düşmanlığını seçmiştir. İslam'ın kendilerini bölgedeki diğer İslam toplumlarına köle yaptığını, kölelikten kurtaramadığını dile getirerek Marksist ideolojide kurtuluş aramıştır.

Bunu sözde, teoride bırakmayıp pratiğe aktarmış, bölgedeki dindar yapılanmalara savaş açmıştır. Önceleri Türkiye sınırları içindeki dindar Kürtleri eritme, yok etme, en azından sürme yoluna gitmiş, şimdilerde de kendisini güçlü gördüğü Suriye sınırları içindeki birlikte olduğu dindar Kürtlere aynı siyaseti uygulamaktadır.

Türkiye içerisinde bölgede bu saldırgan yolu izlerken sert bir kayaya çarpmıştır; Mustazaflar, Peygamber Sevdalıları. Bu sert kayaya diş geçiremeyince “Hizbukontr gibi” iftira kampanyaları başlatmıştır. İslam'ı kendilerine ortak düşman bilen bütün çevrelerden bu konuda destek bulmuştur.

Dışardan akan desteğin yanı sıra İslam Düşmanlığı hususunda Türkiye içinden de ciddi destek bulmuştur.

Bu günlerde onlara bir destek de CHP cenahından gelmektedir.

Kürtlerin haklarını savunduğunu iddia eden PKK'nin, aslında CHP'yi kendisine bir numaralı düşman ilan etmesi gerekirdi. Çünkü tarihteki Kürt katliamlarının arkasındaki bir numaralı isim CHP'dir.

Aynı şekilde kurulduğu günden itibaren Kürtleri kendisine bir numara düşman bilen CHP de bu üç harfli örgütleri bir numara düşman bilmesi gerekirdi. Ve aslında öyledir de, yani birbirlerinin amansız düşmanıdırlar. Nice zamandır CHP Kürtlerden zırnık oy alamıyor.

Fakaaat… Söz konusu İslam Düşmanlığı olunca, işte orada hemen birleşiyorlar. Karanlık Odaların jurnaliyle harekete geçen CHP, Peygamber Aleyhisselam ile ilgili Siyret Sınavını meclise taşımaya hazırlanıyor. PKK bölgedeki dindarlara geçmişte ne yaptıysa CHP bugün aynısını yapmaya çalışıyor.

Bu yazı toplam 846 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar