ONLAR AK DESELER DE...

ONLAR AK DESELER DE...

Fethullah Gülen, AK Parti'nin tarihin sayfalarına kapkara olarak geçeceğini öne sürdü:

Fethullah Gülen, AK Parti'nin tarihin sayfalarına kapkara olarak geçeceğini öne sürdü:

"Ne kadar samimi görünürlerse görünsünler, gelecekte tarihin sayfalarında kara leke olarak kaydedilecektir. Onlar meseleye 'AK' deseler de, pempe, turuncu deseler de kapkara bir leke olarak tarihin sayfalarına akacaktır."

Fethullah Gülen'in, 'O Yâr Değilse, Bütün Dünya Alkışlasa Ne Fayda?!' başlıklı sohbetinde AK Parti'yle ilgili sözleri şöyle:

ONLAR AK DESELER DE...

(...) Bunlar, bu türlü insanlar, böyle çokara menfaate bağlı...Hizmet ediyor gibi görünen ama çıkarlarını hedefleyen insanlar. Ne kadar samimi görünürlerse görünsünler, gelecekte tarihin sayfalarında kara leke olarak kaydedilecektir. Onlar meseleye 'AK' deseler de, pempe, turuncu deseler de kapkara bir leke olarak tarihin sayfalarına akacaktır, tereddütünüz olmasın. Bu açıdan da dünyada kazandım diyen insanlar dünya ve ahirette... 

MÜNAFIK KATEGORİSİNDE!

Yapılan şeylerde gözetiler hususlar, mesele ishihzan. Ben bu işi yapıyorum, halk da beni takdir etsin, alkışlasınlar, beni gördükleri yerde ayağa kalksınlar, gazetelerde manşet olayım, televizyonlarda birinci mevzu haline geleyim, onun için yapıyorum diyor... O insan münafık kategorisi içinde mütaala edilir.