Ömer Çelik Açıkladı: Erdoğan TekeTek  Görüşecek

Ömer Çelik Açıkladı: Erdoğan TekeTek Görüşecek

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Çelik, Kızılcahamam kampında gündeme ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın belediye başkanlarıyla teke tek görüşeceğini açıkladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Kızılcahamam kampında gündeme ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın belediye başkanlarıyla teke tek görüşeceğini açıkladı.

Ömer Çelik'in açıklamalarından önemli başlıklar:

Çeşitli şehirlerde Çevre ve Şehircilik Başkanlığından sorumlu başkan yardımcımız tarafından beklenti nedir diye kapsamlı araştırmalar yapılıyor. Bunların genel merkezde genel başkanımıza sunumları yapılıyor. Zenginleştirilerek belediye başkanları ile paylaşılıyor

Ortaya çıkan tablo şehirlerle ilgili ortaya koyacağımız politikalarla ilgili resmin şekillenmesine neden oluyor.

ERDOĞAN, TEKE TEK GÖRÜŞECEK

Sayın Genel Başkanımız bu çalışmalara iki açıdan önem veriyor. Vatandaşın istediği hizmetlerin istediği gibi götürülmesi, kentlerin rant üreten değil değer üreten şehirler yapılar olması bakımından da büyük önem veriyor.

 

Sayın Genel Başkanımız belediye başkanlarıyla teke tek görüşecek.

'MÜSLÜMANLARA BASKI YAPILDIĞINI GÖRÜYORUZ'

Sri Lanka'daki Müslümanlara baskı yapıldığını görüyoruz. Oradaki Müslümanlara baskı yapıldığını görüyoruz, hususu yakından takip ediyoruz. Açık bir şekilde lanetlediğimiz, kınadığımız Sri Lanka'daki terör eylemini hiç kimse Müslümanları taciz etmek için kullanmamalıdır. Yeni Zelanda Başbakanının ve siyasetçilerinin tavrını herkesin örnek alması gerekir

Fransa Devlet Başkanı siyasal İslam diye bri tehditten bahsederek kavram karmaşasına yol açacak bir yorum getirdi. Macron başta olmak üzere batılı liderlerin mücadele etmesi gereken ırkçılıktır. Sri Lanka'daki terör eylemini kimse Müslümanları tahrik etmek için kullanmamalıdır.

KILIÇDAROĞLU'NA SALDIRI

Kılıçdaroğlu'na saldıran Osman Sarıgün Kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildiğini söyledik. Kimse şiddete başvurmamalıdır. Demokratik siyasette şiddete yer yoktur.

Genel Başkanımızın ortaya koyduğu görüşle çelişen görüş AK Parti'nin görüşü değildir. Resmi kurulları temsil etmeyen kişiler kendileri adına bir takım görüşler belirtiyor. AK Parti'nin görüşlerini Genel Başkanımız söyler. Biz şiddetin her türlüsüne karşıyız. Bunu kınadığımızı, kabul edilemez olduğunu söyledik. Onun dışındakiler AK PArti görüşünün dışındadır."

'İŞİ GÜCÜ BIRAKMIŞLAR...'

Biz şiddete kesin bir tavır koymuşuz. Kimse bunun birinin başına gelmesini arzu etmez. Milli Savunma Bakanı'nın yatıştırma girişimlerini herkes gördü. Dışarıdan gelenlerin yaptıkları bir eylem diyorlardı. Suç duyurusu yaptıklarının çoğu o köyden veya yanındaki köyden. Ziyaret için haber verildi deniyor ama verilmemiş. Tek yapmaya çalıştıkları şey eylemin arkasında AK Parti'nin olduğunu göstermek. Böyle bir şiddeti kimse arzu etmez. Ama işi gücü bırakmışlar arkasında siz varsınız diyorlar.