Okmeydanı'nda Polise Ateş Açıldı!

Okmeydanı'nda Polise Ateş Açıldı!

Burak Karamanoğlu'nun yaşamını yitirdiği bölgede polisle karşılaşan bir grup ara sokaklara dağılırken, üzerine ateş açılan polis bölgede arama başlattı.

Burak Can Karamanoğlu'nun yaşamını yitirdiği Fatih Sultan Mehmet Caddesi yakınlarında toplanarak yürüyüşe geçen bir grup, polis barikatıyla karşılaşınca geri döndü. 
Berkin Elvan için düzenlenen cenaze töreninin ardından Okmeydanı'nda iki grup arasında çıkan silahlı kavgada Karamanoğlu'nun hayatını kaybetmesinin ardından, bu akşam olay yeri yakınındaki Kuzey Sokağı'nda toplanan bir grup, ateş yakarak slogan attı. 
Yürüyüşe geçen gruptakiler, güvenlik amacıyla bölgeye gelen polislerin oluşturduğu barikatla karşılaşınca geri döndü. Grubun, Kuzey Sokağı başındaki bekleyişi sürüyor. 
Bu arada, Okmeydanı'nın ara sokaklarında toplanan küçük gruplar tarafından polis ekiplerine havai fişek atıldı. 
Piripaşa İlköğretim Okulu'nun arka sokağından, cadde başında bekleyen polislerin bulunduğu alana doğru silah atılması üzerine, polis ekipleri o bölgeye yönelerek araştırma başlattı. Basın mensupları da güvenlik amacıyla buradan uzaklaştırıldı. 
AA GENEL MÜDÜRÜ TWİTTER'DAN DUYURDU
Öte yandan  AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk Twitter hesabından "Okmeydanında ara sokaklardan polise ateş açıp kaçan kişiler oldu. Ölü ya da yaralı yok" diye yazdı.