Oğlumun Katili HDP/BDP'lilerdir

Oğlumun Katili HDP/BDP'lilerdir

PKK/HDP saldırılarında katledilen Hasan Gökgöz'ün babası oğlunun faillerinin PKK/HDP olduğunu dile getirerek...

PKK/HDP saldırılarında katledilen oğlu Hasan Gökgöz'ün cenazesini almak için Diyarbakır Eğitim Araştırma Hastanesi'ne giden Mehmet Gökgöz, hastaneye gelen polislere tepki gösterdi.

Polisin olaylar sırasında saldırganlara müdahale etmediğini belirten Baba Gökgöz, ''Oğlum öldürülürken neredeydiniz'' sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Oğlunun kurban eti dağıtırken şehit edildiğini ifade eden Baba Gökgöz, oğlunun İslam davası uğruna vurulduğunu bundan da gurur duyduğunu belirterek, kendilerinin de oğlunun yolunu sürdüreceklerini söyledi. Baba Gökgöz, ''Benim bir oğlum daha var oda şehit olsun bir torunum daha var o da şehit olsun ben de şehit olmak istiyorum.'' ifadelerini kullandı.

Demokrasi demokrasi denildiğini ama damdan atıldıktan sonra çocuğuna işkence yapıldığını belirten Baba Gökgöz, ''Bizim suçumuz Müslümanlıksa o suçu kabul ediyoruz. Biz mücadelemize devam edeceğiz bir Hasan gitti bin tane Hasan var arkada, milyonlarca Hasanlar var, Hüseyinler var, Yasinler vardır, hepsi vardır biz hepsine canımızı feda ederiz. Elhamdülillah onlar şahadet mertebesine yetiştiler Allah'u Teala bütün Müslümanların şahadetlerini kabul etsin.'' dedi.

İnsanları öldürüyorsunuz bu mudur demokrasi
Çözüm süreci dendiğini ama insanların öldürüldüğünü belirten Baba Gökgöz, ''Benim oğlumun suçu neydi diye sordu. Gökgöz, ''Benim oğlumu gasp etmişler hiçbir şeyini bırakmamışlar sadece anahtarı var cebinde anahtar çıkmış. Benim oğlumun elinde kurban eti vardı fakir fukaralara dağıtıyordu. Sen ne biçim insansın, milletin malını gasp ediyor, milletin canını gasp ediyorsun, bu mudur demokrasi?'' diye sordu.

Selahaddin Demirteş çıkıyor televizyona diyor ki, herkes elinden ne gelirse yapsın. Biz nerede yaşıyoruz, herkes elinden geleni yapsın diyorsun. Biz Müslümanız kimseye başımızı eğmeyiz biz Allah'tan başka kimseden korkmayız ve başımızı kimseye eğmeyiz.

Selahaddin Demirtaş, herkes sokaklara dökülsün herkesin elinden ne geliyorsa yapsın diyor. PKK’liler gelip benim oğlumu şehit ettiler. Yani çözüm süreci dediğiniz bu mudur? Sen milleti galeyana getiriyorsun sen neden çıkmıyorsun. Hani senin çözümün çözüm bu mudur?

Oğlunun fakirlere kurban eti dağıtırken PKK'li saldırganların arasında kaldığını belirten Baba Gökgöz, ''Oğlum saldırganlardan kaçarak bir binaya sığınıyor. O binanın kapsını kırıyorlar. Oğlumu balkondan aşağı atıyorlar sonra işkence yapıyorlar, oğlumun vücudunu delik deşik ediyorlar ve arkadaşlarını yakmışlar. Senin demokrasin bu mudur Demirtaş? Dedi.

Oğlumun katili PKK/HDP'dir
Bir muhabirin oğlunuzun failleri bulundu mu? Şeklindeki sorusunu da yanıtlayan Baba Gökgüz şunları söyledi: ''Oğlumun failleri tespit edilmedi failleri PKK/HDP’dir ve onların işbirlikçileridir. Benim oğlumun düşmanı yoktu namazında niyazındaydı, Kur'an yolunda çalışıyordu. Fakat failleri PKK/BDP’dir benim oğlumun failleri bunlardır. Bunların işbirlikçileridir. Ben oğlumun şahadetinden gurur duyuyorum. Benim bir oğlum daha var o da feda olsun benim elimden İslam için ne gerekiyorsa yapacağım.

1980 yılından beridir İslam için ne gerekiyorsa yapmışım şimdi de yapacağım. Ben davamdan da vazgeçmem. Benim davam hak davadır gurur duyuyorum. Suçumuz İslam ise suçumuz bu olsun.'' dedi. (İLKHA)