Oda TV'den 28 Şubat Haberciliği

Oda TV'den 28 Şubat Haberciliği

Gaziantep Şehitkamil - Gönüllü Hizmet Vakfı İnal Aydınoğlu İlkokulu’nda öğrencilerine zemzem ikram eden ilkokul öğretmeni Arif Özbek, Oda TV'yi rahatsız etti. Odatv haberi 'skandal' diye okurlarına duyurdu.

Öğretmen Arif Özbek'in öğrencilerini kıbleye çevirerek üç yudumda zemzem içirmesi, toplumun dini değerlerinden bihaber olan OdaTV sitesine manşet oldu.

Bu kez de ilkokul öğretmenini hedef tahtasına oturtmaya çalışan OdaTV, öğrencilerine zemzemi Peygamber Efendimizin öğrettiği şekilde kıbleye yönelerek üç yudumda içmelerini öğreten Arif Özbek'in bu hareketini 'skandal' bir olaymış gibi servis etti.

 

OdaTv, skandal haberiyle dini bir ritüeli çarpıtarak halkın inançlarına yönelik düşmanlığını da bir kez daha göstermiş oldu. 

İŞTE ODA TV'NİN SKANDAL ÖTESİ MANŞETİ;

Haberin manşetini sanki öğretmen kötü bir şey yapmış gibi veren Oda TV, ''Öğretmen öğrencileri kıbleye çevirdi ve sonra bakın ne yaptırdı...''yazıp insanların içinde merak uyanmasına ve haberi okumasını sağladı ancak cehaletini de gözler önüne serdi. 

YÜZSÜZLÜKTE SINIR TANIMADILAR

Olayla ilgili okul müdürünü de aramaktan da geri kalmayan OdaTV muhabirleri, öğretmen hakkında okul idaresinin soruşturma başlatıp başlatmadığını da öğrenmeye çalıştı.

İŞTE ODATV'NİN "SKANDAL" DEDİĞİ O VİDEO

VATANDAŞ TEPKİ YAĞDIRDI

Oda TV'nin haberine, vatandaşlar sosyal medyadan tepki yağdırırken, skandal haber, ''rahatsız olmadıkları bir bu kalmıştı'' dedirtti.

İşte sosyal medyadaki tepkilerden bazıları;