Nihat Hatipoğlu : Eşcinsellere  DUA Ederim

Nihat Hatipoğlu : Eşcinsellere DUA Ederim

İstanbul'da 'Onur Yürüyüşü' adı altında yapılan 'Onursuzluk Yürüyüşü'ne Müslümanlar tepki gösterdi. Mübarek Ramazan ayına ve İslami değerlere hakaretlerin edildiği etkinlik birçok kesim tarafından kınandı.

İstanbul'da 'Onur Yürüyüşü' adı altında yapılan 'Onursuzluk Yürüyüşü'ne Müslümanlar tepki gösterdi. Mübarek Ramazan ayına ve İslami değerlere hakaretlerin edildiği etkinlik birçok kesim tarafından kınandı.

 

"Receple Şabanın arasına Ramazan giremez""Velev ki ibneyiz" gibi yazıların da yer aldığı dövizlerle yüzlerce insan meydanlarda yürüyüş yaptı. Çırılçıplak soyunanların ve adeta İslami değerlere meydan okuyanların etkinliği haline dönüştü. Uluorta aynı cinsten kişilerin cinsel yakınlık gösterdiği etkinliklere ünlülerden destek geldi.

Ramazan ayındaki TV programlarıyla ve sahabe hayatından tabloları etkili bir şekilde sunmasıyla bilinen Nihat Hatipoğlu'nun bu rezil etkinlikle ilgili tweeti ise İslami Camia tarafından hoş karşılanmadı.

Hatipoğlu attığı tweette "Eşcinselliği onaylamam. Ama birer insan olarak sayar ve dua ederim. Onlara veya başkasına hakaretten Allah'a sığınırım." dedi.

 

Müslümanlara ve İslam'a açık bir şekilde saldıran, Ramazan ayına ve oruca saygı duymayan hatta taşıdıkları dövizlerle de açık bir şekilde hakaretler yağdıran, İstanbul'un ortasında çırılçıplak soyunan, sokak ortasında kendi cinsinden olanlarla ilişki kuran bu ahlaksızlara böylesine hoşgörülü bir mesaj yayınlanması 'İslam'ın İzzetine ve Şerefine' uygun mudur?

Müslümanlar haramlara karşı nefret duymalı ve haramları kınamalıyken nasıl olur da böylesine hoşgörülü ve omurgasız tavırlar sergileyebilirler? Onlar İslam'a saygı duymaz ve hoşgörü göstermezken, yazılması gerekenler sadece bunlar mıdır?

Hatipoğlu'nun attığı tweete tepkilerini koyan Müslümanlar, Nihat Hatipoğlu'na şu hadisleri hatırlattı:

Erkeğe benzemeye çalışan kadın, kadına benzemeye çalışan erkek bizden değildir.(Hakim)

Kadın elbisesi giyen erkeğe, erkek elbisesi giyen kadına lanet olsun! (İbni Ahmed)

SABAH YAKIN DEĞİL MİDİR?

Allah (c.c) tarihte Hz. Lut Peygamber'in bu sapıklarla olan mücadelesini ve kavminin başına gelenleri Hud suresinde şöyle anlatıyor:

78. Lût'un kavmi hemen yanına geldi. Daha önce de o çirkin işleri yapıyorlardı. Lût, "Ey Kavmim! İşte kadınlar, benim kızlarım; sizin için en nezih olanı onlarla evlenmektir. Allah'tan korkunuz ve misafirlerimin önünde beni rezil etmeyiniz! İçinizde aklı başında bir adam yok mu!" dedi.

79. "Sen de biliyorsun ki senin kızlarında bizim gözümüz yok. Bizim ne istediğimizi pekâlâ biliyorsun." dediler.

80. Lût, "Keşke benim size karşı koyacak bir gücüm olsaydı veya güçlü bir desteğe dayanabilseydim!" dedi.

81. Elçiler "Ey Lût! Biz Rabbinin elçileriyiz. Onlar sana asla dokunamayacaklar. Sen gecenin bir vaktinde ailenle birlikte yola çık. Eşinden başka sizden hiçbiri geride kalmasın. Çünkü onların başına gelecek olan, şüphesiz onun başına da gelecektir. Onlar için belirlenen zaman, sabah vaktidir. Sabah da yakın, değil mi?" dediler.

82-83. Emrimiz gelince oranın altını üstüne getirdik ve üzerlerine sağanak halinde, Rabbin katında işaretlenmiş taşlar yağdırdık. Böyle cezalar zalimlerin başından hiç eksik olmaz.