Nihal Olçok: Hakkımı Helal Etmiyorum

Nihal Olçok: Hakkımı Helal Etmiyorum

Nihal Olçok, Erdoğan'ı etiketledi, 'Hakkımı helal etmiyorum' dedi

15 Temmuz darbe girişimi gecesi eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok’u kaybeden Nihal Olçok, sosyal medya hesabından iktidara ve çevresine yönelik tepkilerine bir yenisini ekledi. Nihal Olçok, “Hakkımı helal etmiyorum hiçbirinize” ifadesini kullandığı tweet’ine Cu

Nihal Olçok, kendisi için, “Nihal Olçok FETÖ’cü olduğu için Erol abi onu boşamış, bilmeyene söyleyeyim. Kadın oğlunun ölümünden Erol abiyi suçluyormuş, yakın çevresinde durum bu. Hatta kendi ailesinden FETÖ’dan tutuklu olan var. Yani kadın katiline aşık bir Özgür Mumcu değil, zaten katillerle aynı safta” ifadelerini kullanan bir Twitter kullanıcısına çok sert tepki gösterdi. Kendisine karşı iftira atıldığını belirten Olçok, “Yedi sülalesine hakkımı haram ettim. Şerefsiz trol, adiler sizi. Allah seni pemperişan etsin. Evlatların bile attığın iftiranın hesabını veremesin. Bizi de bu hale getirenler dünyada ahirette gün yüzü görmesin” diye yazdı.

‘ALDANAN DA BİRMİŞ ALDANMAYAN DA’

Olçok, kendisine suçlamalar yöneltilen mesaja yanıt verdiği ikinci paylaşımında ise hükümeti ve üst düzey bürokratları hedef aldı. “Şimdi bu sözlerim FETÖ’cü adi terörcülere ve bu milleti, bu teröre bulaştıran bütün hükümet ve bürokratlara… Şimdi ilk defa hakkımı helal etmiyorum hiçbirinize. Beni düşürdüğünüz hale bakın. Aldanan da birmiş, aldanmayan da” ifadelerini kullanan Olçok’un her iki paylaşımına da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan’ı da etiketlemesi dikkat çekti. (HABER MERKEZİ)