Netanyahu'dan Hizbullah'aTehdit

Netanyahu'dan Hizbullah'aTehdit

Filistin Enformasyon Merkezi haberine göre, Lübnan ve işgal altındaki Filistin topraklarındaki çatışmalara değinen Netanyahu Hizbullah’ı tehdit etti.

 
Hizbullah güçlerinin Siyonist rejim askerlerine ateş açmasını tehlikeli bir gelişme olarak adlandıran Netanyahu, hiçbir şart altında bu saldırıların devam etmesine göz yummayacaklarını ve her türlü saldırıya şiddetle cevap vereceklerini söyledi.
 
Öte yandan Siyonist rejim savaş bakanı Benny Gantz da dün yaptığı açıklamada şu iddiada bulundu: "İsrail, Hizbullah’ın saldırılarını arttırması durumunda bu örgüte ağır bir darbe vuracak." Bu tür açıklamaların Lübnan sınırında korku ve psikolojik bunalım yaşayan Siyonist Ordu ve İsrail iç kamuoyunu rahatlatmak için olduğu ifade ediliyor. 
 
Bilindiği gibi önceki gün Siyonist askerlere ateş açılması üzerine terörist İsrail ordusu Lübnan sınırındaki bazı köyleri bombalamıştı.
 
Hizbullah Ne Demişti?
 
Hizbullah Lideri: Hizbullah’ın Siyonistlerin Suriye’deki cinayetlerine cevap verme azmi kesindir.
 
Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah, dün Muharrem ayının ilk on günü münasebetiyle düzenlenen merasimde yaptığı konuşmada, Siyonistlerin önceki gün Lübnan’a yaptığı saldırıya tepki gösterdi.
 
Nasrallah Siyonist rejim ordusunun önceki gün akşam Lübnan’a yaptığı saldırı ile ilgili olarak şunları söyledi: ‘İsrail’in dün akşam Lübnan sınırında fosfor bombalarıyla yaptığı saldırılar bizim için çok hassas ve tehlikelidir. Fakat bendeniz bu konuda şimdilik kasıtlı olarak konuşmayacağım. Bu konu hakkında konuşmayı münasip bir zemine ve zamana ertelemeyi tercih ediyorum. O zaman gelecektir.’
 
Seyyid Hasan Nasrallah, Suriye’de Siyonistler tarafından şehit edilen Muhsin Ali Kamil’in intikamı konusunda da şunları ifade etti: ‘Bu cinayete kesinlikle cevap vereceğiz. Sadece zamanını bekliyoruz.’ (kudusgunu.com)