Netanyahu saldırıların devam edeceğini söyledi

Netanyahu saldırıların devam edeceğini söyledi

İsrail medyası, bazı kara birliklerinin Gazze'den çekilmeye başladığını duyurdu. İsrail Başbakanı Netanyahu ise operasyonların, Gazze'deki tüneller yok edilinceye kadar devam edeceğini açıkladı.

Ateşkes çabalarına rağmen Gazze'ye saldırılarını durdurmayan İsrail'in kara birliklerini bölgeden çekmeye başladığı iddia edildi. İsrail medyasında yer alan habere bazı kara birlikleri Gazze'den çekilmeye başladı. Ancak iddia henüz resmi makamlarca doğrulanmadı.

OPERASYON DEVAM EDECEK

Açıklama yapan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ise Gazze'deki operasyonların Hamas'a ait tüneller yok edilinceye kadar devam edeceğini söyledi.

İsrail basınında yer alan bir diğer habere göre de Gazze'deki tünellerin tamamına yakını imha edildi; 24 saat içinde de hepsinin imha edilmesi bekleniyor.

CAMİ VE ÜNİVERSİTE HEDEFTE

Öte yandan Gazze'de ateşkesin son bulmasıyla, İsrail ordusu Gazze'yi vurmaya kaldığı yerden devam ediyor. Bombalar bu kez Gazze'deki İslam Üniversitesi'nin kampüsünü hedef aldı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazkan, binada ağır hasar meydana geldi. Saldırılar sırasında bir cami de yerle bir oldu.